آموزش ابزار الکترونیک دیجیتال: موبایل، دوربین، شبکه، کامپیوتر

آموزش ابزار الکترونیک دیجیتال: موبایل، دوربین، شبکه، کامپیوتر

آموزش تجهیزات دیجیتال و الکترونیک: شبکه کامپیوتری، ویپ، لینک وایرلس، دوربین مدار بسته، پنل خورشیدی، فیبر نوری، تجهیزات سیسکو، درب و کرکره برقی اتوماتیک
آموزش ابزار الکترونیک دیجیتال: موبایل، دوربین، شبکه، کامپیوتر

آموزش ابزار الکترونیک دیجیتال: موبایل، دوربین، شبکه، کامپیوتر

آموزش تجهیزات دیجیتال و الکترونیک: شبکه کامپیوتری، ویپ، لینک وایرلس، دوربین مدار بسته، پنل خورشیدی، فیبر نوری، تجهیزات سیسکو، درب و کرکره برقی اتوماتیک

راهنمای خرید دوربین دیجیتال

 راهنمای خرید دوربین دیجیتال

دوربینهای بسیاری با امکانات و قابلیتهای مختلف وجود دارند که نمیتوانید تصور کنید.قبل از اینکه جستجوی خود را برای خرید دوربین آغاز کنید در نظر داشته باشید که تعداد زیادی از دوربینهای دیجیتال قابلیت های مشابه ای دارند, ولی این مساله به این معنی نیست که کارایی یکسانی را هم ارایه میکنند. نقدها را که به Reviews معروف هستند بخوانید, هم نقدهای online و هم نقدهای مجلات را. از دوستان, فامیل, همسایه ها و همکاران درباره دوربینهای آنها سوال کنید. بعضی از مشخصات کلیدی عبارتند از:

 
 مگاپیکسل

 


از 1.3 تا 6.1 مگاپیکسل و بالاتر, مقدار بیشتر معمولا در مسابقه مگاپیسکل بهتر است. مساله اصلی این است که بدانید از کسهایتان چه میخواهید. برای چاپ یک عکس با سایز 20x25 یا بزرگتر با کیفیت بالا, یک دوربین با حداقل سه مگاپیکسل ضروری است. ولی اگر عکسها را برای وب سایت یا چاپهای با سایز کوچک (مانند 8x13 یا 10x15) میخواهید, نتیجه ای خوبی که میگیرید این است که یک دوربین با قیمت کمتر در کلاس یک یا دو مگاپیکسل کفایت میکند.البته داشتن مگاپیکسلهای بیشتر به شما صدمه ای

 نمیزند. اگر قیمت یک مساله باشد, یک دوربین با مگاپیکسل کمتر به خوبی کارش را انجام میدهد.فقط به خاطر داشته باشید که

 همیشه با بیشترین کیفیت دوربینتان (بیشترین مگاپیکسل آن) عکاسی کنید. 

 



دوربینهای دیجیتال در تمامی شکلها و اندازه ها هستند. درحالی که بعضی دوربینهای دیجیتال بسیار کوچک در بازار وجود دارد که عکسهای خوبی میندازد, ولی سایز کوچک آنها از لحاظ فیزیکی نمیتواند تمامی قابلیت های مورد نیاز مصرف کننده را

 شامل شود. به خاطر داشته باشید در صورتی که همسایه شما دوربین دیجیتالی دارد که در جیبپیراهنش جا میشود, نیاز شما به

 10X زوم اپتیکال و یک فلش اکسترنال حداقل دوربینی با سایز متوسط تا بزرگ را میخواهد. اگر کوچک بودن دوربین در بالای لیست مشخصات مهمتان است, دقت کنید که شاید مجبور شوید بعضی از قابلیت های دیگر را فدا کنید.

 زوم

 


نزدیکتر شدن به موضوع عکاسی, یکی از رازهای گرفتن 
عکسهای بهتر است. ولی چه چیزی در مورد زوم دیجیتال/اپتیکال وجود دارد؟ بسیار خوب, تفاوت بزرگی بین این دوتا وجود دارد. زوم اپتیکال به بزرگنمایی خود لنز گفته میشود هنگامی که شما زوم را روی موضوع به عقب و جلو میبرید.(که به عنوان تغییر فاصله کانونی هم شناخته میشود.) به عبارت دیگر, لنز عقب و جلو رفتن را دقیقا مانند دوربینهای فیلمبرداری تنظیم میکند. زوم اپتیکال کیفیت عکس دیجیتال را کم نمیکند. اگر شما به زوم کردن علاقه دارید, مطمئن شوید که دوربینی که میخرید دارای قابلیت زوم اپتیکال قوی باشد. زوم دیجیتال فاصله کانونی را تغییر نمیدهد. در عوض, هرچقدر که به جلوتر زوم میکنید, بخش کوچکتر و کوچکتر سنسور دیجیتال برای ذخیره سازی عکس دیجیتال استفاده میشود. نتیجه این کار, هرچه کمتر شدن تعداد پیکسل ها در عکس است. وقتی که میخواهید عکسی را که با زوم دیجیتال زیادی گرفته شده است را چاپ کنید فاقد وضوح و شفافیت خواهد بود. 

 


 


تمامی دوربینهای دیجیتال دارای یک صفحه نمایش داخلی هستند که معمولا مانیتورهای LCD نامیده میشوند.این مانیتور به شما امکان بازبینی عکسها یا عوض کردن تنظیمات دوربین را میدهد. بعضی از آنها بزرگ و روشن هستند و اطلاعاتی در مورد عکسها ارایه میدهند. بعضی از آنها سایبانهای مخصوصی دارند که دیدن LCD را در روزهای پرنور آسان میکند. بعضی از آنها به بدنه دوربین چسبیده اند, در حالی که بعضی از آنها میچرخند, کج میشوند یا از بدنه دور میشوند. تمامی اینها قابلیتهای جالبی است, ولی قبل از اینکه تصمیم بگیرید, در نظر داشته باشید که چگونه از دوربین استفاده میکنید. اگر احتیاج دارید که از گوشه ها یا لبه ها عکاسی کنید, مثلا در کارهای ساختمانی و ... , یک LCD متحرک چیز خوبی است. برای نگاه کردن درLCD دقت کنید و مطمین باشید که به چشمان شما فشار نیاورد.


مدهای صحنه به شما و دوربینتان کمک میکنند که با کمک هم عکسهای بهتری بگیرید. وقتی که یک صحنه, مانند پرتره یا منظره, را انتخاب میکنید, دوربین به طور خودکار خودش را برای بهترین حالت آن صحنه تنظیم میکند. اگر نخواهید که زیاد در مورد اتفاقاتی که پشت صحنه عکاسی میافتد فکر کنید و همچنان میخواهید که عکسهای عالی بگیرید, دوربینی با مدهای صحنه متنوع را مدنظر داشته باشید. 
فلاش

 ۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸

 

مشکلات دوربین های دیجیتالی خویش را بر طرف کنید


دوربین های دیجیتالی 

نشانه: لکه های ایجاد شده بر روی عکس 
مشکلات فرعی: این احتمال بسیار وجود دارد که شیشه لنز دوربین ها آغشته به گرد و خاک باشد. با یک پارچه نخی ( که در بیشتر فروشگاه های الکترونیکی عرضه می شود) ذرات گرد و غبار را تمیز کنید. برای تمیز کردن لنزها هیچ گاه از پیراهن خود یا لباس دیگری استفاده نکنید، چون ممکن است بر روی شیشه خط بیفتد. 

مشکلات معمولی: اگر پاکسازی لنزها ترفند مؤثری واقع نشد، شاید مشکل در سنسور CCD دوربین باشد. بدین منظور، از یک برگه سفید یا آسمان ابری عکس بیندازید. دانه های گرد و غبار بر روی یک عکس سفید کاملا مشخص خواهند بود کاربران دوربین های دیجیتال تک لنز می توانند لنزها را بردارند و هوای فشرده (موجود در قوطی) را به فضای پشت آن اسپری کنند. کاربرن مدل های دیگر می توانند با برداشتن لنزها و با استفاده از هوای فشرده در قسمت لبه ها آن را تمیز کنند. مطمئن باشید که این کار در فضایی بدور از گرد و غبار انجام می گردد. 

مشکلات حاد: دارندگان SLR می توانند با استفاده از متانول و یک پوشش تنظیف، به پاکسازی صفحه CCD بپردازند. ولی از آنجا که این کار تا حدودی نیاز به مهارت دارد، شاید سرویس کامل دوربین راهکار بهتری باشد. اگر در هر صورت این ترفند هم مؤثر واقع نشد، ممکن است لنزها یا CCD دوربین خراب شده باشند. دارندگان دوربین های دیجیتال با لنز ثابت باید سزویس های حرفه ای را نیز منظور کنند. 

نشانه: لنزهای دوربین جمع نمی شود. 

مشکلات فرعی: نخست، باید مطمئن شد که باتری دوربین شارژ شده و نصب آن درست صورت گرفته است. برای تغییر جای لنزها نیاز به توان کافی است. به یاد داشته باشید که دمای پایین هوا می تواند قطعات مکانیکی را دچار یخ زدگی کند.


دوربینهای دیجیتال باتریها را مثل آب نبات میخورند. که این میتواند یک موضوع گران قیمت باشد.حداقل مطمین باشید دوربینی که انتخاب میکنید, باتریهای شارژی را بپذیرد. ( اغلب آنها میتوانند). سایزهای مختلف باتری به دوربینهای مختلف میخورد و مدل باتریها مورد استفاده میتواند به عنوان یکی از عوامل انتخاب دوربین مورد بحث قرار بگیرد. به عمر باتریهای معمولا در نقدهای هر دوربین اشاره میشود, پس به خاطر داشته باشید که آنها را هم مطالعه کنید. یک دوربین خوب حدود 100 عکس با یکبار شارژ میگیرد, که البته عوامل مختلفی وجود دارد کهمیتواند روی این مساله تاثیر بگذارد. تا زمانی که نتوانید از دوربین خود بدون باتریها استفاده کنید, باید در نظر داشته باشید که به برای استفاده از دوربینتان احتیاج به کابل برق یا آداپتور دارید.
بعضی از دوربینها باتریهای مخصوص به خود را دارند که فقط برای آن مدل خاص طراحی شده اند.اغلب شارژر هم در خود دوربین وجود دارد, که این بسیار خوب است. قیمت باتریهای اضافه و شارژرهایی را که توسط کارخانه ارایه میشود را هم در نظر داشته باشید. اینها چیزهای اضافه ای است که شما قطعا باید بخرید, چه همراه دوربینتان باشد یا نباشد. یکی دیگر از موضوعات قابل بحث, مدل کارت حافظه ای است که در دوربین استفاده میشود. اگر میخواهید از دوربین خود در حین سفر استفاده کنید, ظرفیت بالاتر کارت حافظه برای ذخیره سازی عکسها تا زمانی که بتوانید آنها را برروی کامپیوترتان دانلود کنید بسیار بدرد خواهد خورد. اگر از دوربینتان در کار استفاده میکنید یا اینکه دایما آنرا حمل میکنید, ممکن است که کارت بادوام تری بخواهید. کارتهای حافظه کامپکت فلش CompactFlash در حال حاضر با توجه به دوام و ظرفیت های مختلفی که دارد ( از 16 مگابایت تا یک گیگا بایت ) طرطرفدارترین مدل کارت در بازار است.امروزه در بازار تعداد بیشتری از دوربینها کارتهای حافظه کامپکت فلش را نسبت به مدل کارتهای دیگر قبول میکنند, که بدین معنی است که انتخابهای بیشتری در دوربینها, کارتهای حافظه یا کارت خوانها دارید.

http://pasakgroup.com

مزایا و معایب دوربین‌های آنالوگ و شبکه

با پیشرفت‌های انجام شده در مسیر ساخت دوربین‌های شبکه امروز این دوربین‌ها تقریبا از همه نظر نسبت به دوربین‌های انالوگ دارای برتری هستند.

تنها برتری اصلی دوربین‌های انالوگ سادگی و ارزان بودن آنهاست.

در پایین به تعدادی از این مزایا و معایب اشاره خواهیم کرد:

دوربین‌های انالوگ ساده هستند: سادگی دوربین‌های انالوگ باعث شده که بازه بسیار بیشتری از شرکت‌ها قابلیت نصب این دوربین‌های داشته باشند.

این باعث می‌شود که بیشتر شرکت‌های نصب کننده سیستم‌های مداربسته شما را به

استفاده از این سیستم ترقیب کنند.

این کار بیشتر به دلیل عدم داشتن اطلاعات کافی در مورد دوربین‌های شبکه توسط این شرکت‌ها می‌شود.

دوربین‌های انالوگ ارزان قیمت هستند: همه ما می‌دانیم قیمت یک محصول می‌تواند چه وزنه سنگینی در انتخاب آن باشد.

باید بدانید حتی ساده ترین و ارزان قیمت ترین دوربین‌های شبکه به هیچ عنوان از نظر هزینه با دوربین‌های انالوگ قابل مقایسه نیستند.

دوربین شبکه دارای تکنولوژی جدیدتری است: تکونولوژی هر محصول دارای یک طول عمر است. به ویژه در زمینه تجهیزات الکترونیکی تکنولوژی به سرعت در حال تغییر است.

امروزه این تغییرات بیشتر در جهت گسترش دوربین‌های شبکه در حال حرکت است.

این بدین معناست که پس از گذشت چندین سال دوربین‌های انالوگ از رده خارج شده و به صورت یک تکنولوژی قدیمی در خواهد امد.

دوربین‌های شبکه محدودیت کیفیت تصویر ندارند: بعدها بیشتر در مورد محدودیت دوربین‌های انالوگ صحبت خواهیم کرد.

یکی از مهمترین این محدودیت‌ها محدودیت کیفیت تصویر است.

از نظر کیفیت تصویر دوربین‌های انالوگ هرگز نمی‌توانند به کیفیتی

بیش از ۷۲۰ × ۵۷۶ دستیابی داشته باشند.

برای دستیابی به تفکیک پذیری‌های بالاتر هیچ روش مناسبی به جز استفاده از دوربین‌های شبکه

وجود نخواهد داشت.

http://pasakgroup.com

دوربین‌های مدار بسته صنعتی


دوربین‌های مدار بسته صنعتی

این نوع دوربین مدار بسته را می‌توان خاص ترین نوع دوربین مدار بسته دانست؛ که ممکن است در تمامی شرایط محیطی ولی در حالت‌های خاص استفاده می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم این دوربین‌های مدار بسته توابع پردازش تصویری است که در طراحی آن‌ها لحاظ شده است. در مکان‌ها و شرایطی که نیاز به قابلیت‌های خاص از قبیل BLC , HLC, WDR, ATR , ATW و ... می‌باشد بیشتر سراغ دوربین‌های صنعتی می‌رویم. برروی این دوربین‌ها هنگام خرید نه پایه وجود دارد، نه لنز و نه کاور ضد آب و تک تک این اقلام باید به طور جدا گانه تهییه شود. در واقع یکی از قابلیت‌های دوربین همین انعطاف‌پذیری بالای آن است. برای شرایط نصب خاص می‌توان پایه‌های خاص، برای فواصل بسیار کم یا زیاد می‌توان از لنزهای خاص و یا برای شرایط آب و هوایی خاص کاورهای ضد آب و یا کاورهای دید در شب و یا کاورهای فن دار استفاده می‌شود.

دوربین‌های مدار بسته دام

کاربرد اصلی این دوربین‌ها در محیط‌های داخلی و اداری می‌باشد. اکثر این دوربین‌ها لنزهایی wide ا فاصله کانونی کوچک (۳٫۶ یا ۴ میلیمتر) دارند و بخوبی می‌توانند وقتی در گوشه‌ای از اتاق نصب شوند، تمام فضای اتاق را تحت پوشش قرار دهند. این دوربین‌ها بیشتر مواقع بر روی سقف نصب می‌شوند.

دوربین‌های مدار بسته حرارتی

از جمله دوربین‌های که دارای تنوع زیاد و کاربرد بیشتر در تجهیز دوربین‌های مداربسته حفاظتی هستند نورافکن‌های مادون قرمز هستند؛ و از نظر تولید دارای انواع مختلف تجاری بوده و برای دوربین‌های دوربرد نورافکن‌های حرفه‌ای لیزری مخصوص تولید می‌شود و این نوع دوربین دارای برندهای مختلف می‌باشد.

دوربین‌های مدار بسته بولت

این دسته از دوربین‌ها ی مدار بسته برای محیط‌های خارجی طراحی شده‌اند. قاب ضد آب این دوربین‌ها قادر می‌سازد تا در محیط‌های بیرونی و با شرایط جوی بد به راحتی کار کنند. همچنین همهٔ این دوربین‌ها قابلیت دید در شب (بااستفاده از مادون قرمز) دارند و می‌توانند در شرایط نوری بسیار تاریک به راحتی تصویر برداری کنند.

دوربین‌های مدار بسته دید در شب

با استفاده از دوربین‌های دید در شب می‌توان در تاریکی شب یک شخص را از فاصله ۱۸۳ متری مشاهده کرد دوربین‌های دید در شب با توجه به تکنولوژی به کار رفته در آن به دو روش عمل می‌کنند. ۱ - آشکارسازی تصویر در قسمت پایینی طیف نوری مادون قرمز نور کمی وجود دارد که جمع شده و طوری تقویت می‌شوند که ما بتوانیم آن را مشاهده کنیم. ۲ - تصویربرداری حرارتی در این نوع طیف نوری مادون قرمز در قسمت بالایی جمع‌آوری شده و طیف نور به صورت نور منعکمس نشده بلکه به صورت گرما منتشر می‌شود. اجسام گرم این نور را به اجسام سردتر مثل میز یا یک ساختمان متصاعد می‌کنند.

دوربین‌های مدار بسته اسپید دام

در واقع می‌توان گفت این دوربین‌ها کامل ترین نوع دوربین مدار بسته رنگی که دستگاه کنترلرو کیبورد خاص خود را دارد می‌باشند، گردان است و لنز زوم دارد، می‌تواند شدت نوررا تنظیم کند. دورو نزدیک شدن تصاویر را در آن می‌توان کنترل نمود روی سقف نصب می‌شود و تمامی برنامه ریزی‌ها و فرامین لازم از طریق کیبورد کوچک و خاص آن قابل اعمال است. هر تصویر را می‌توان مجموعه‌ای از نقاط نا پیوسته فرض کرد که در کنار هم قرار می‌گیرند و مجموعا یک تصویر را می‌سازند هر کدام از این نقاط در هر لحظه می‌توانند خصوصیات متفاوتی داشته باشند. می‌توان مسیری خاص برای دوربین تعریف کرد و دوربین را برنامه ریزی کرد تا در هر شرایط زمانی مختلف مسیر و یا نقاط خاصی را تصویر برداری کند.



http://pasakgroup.com

دوربین مداربسته

تاریخچه

دوربین های مدار بسته معمولا برای نظارت بر اماکن داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرند و بسته به شرایط محیط انواع مختلفی دارند.اولین دوربین مدار بسته در سال 1942 توسط ارتش آلمان برای نظارت بر چگونگی شلیک موشک V2 در ایستگاه پرتاب این موشک نصب شد. حدود 7 سال بعد در آمریکا سیستم های مدار بسته تجاری به بازار آمد با نام Vericon و جالب توجه است که استفاده از این دوربین ها نیازی به مجوز دولتی نداشته است.

اولین دوربین‌های تحت شبکه در سال ۱۹۹۶ توسط شرکت "Axis" با استفاده از پایه نرم‌افزاری لینوکس (Linux) تولید شد، این دوربین‌ها براساس استانداردهای HTTP و RTSP طراحی گردیده بود و از استانداردهای IP و شبکه برای ارسال تصاویر در قالب اطلاعات (Data) استفاده می‌کرد.[۱]

استفاده از دوربین‌های تحت شبکه به علت بالا رفتن قابلیت‌های آنها نسبت به گذشته روز به روز درحال افزایش است.

دوربین مداربسته آنالوگ بالت دید در شب CN-7611HS کمپیون

نام گذاری دوربین مداربسته

نام گذاری دوربین‌های مداربسته قاعده مشخصی را پیروی نمی‌کند و بیشتر بر اساس شکل ظاهری دوربین‌ها، نوع کاربری و بعضا نام اختصاصی یک کارخانه است (مانند دوربین مکعبی یا ریگولار که نام گذاری کارخانه کمدکس است). از اینرو در بحث دوربین‌های مداربسته نام‌هایی چون: دام، باکس، جعبه‌ای، صنعتی، بالت، استوانه‌ای، فشنگی، تفنگی، مینیاتوری، پین هول و... .

انواع دوربین مداربسته

انواع دوربین‌های مداربسته بر اساس نام گذاری معمول بیین دست اندرکاران سیستم مداربسته، تولید کننده‌ها و نصاب‌ها به شرح ذیل می‌باشد.

  • دوربین مداربسته دام
  • دوربین مداربسته باکس
  • دوربین مداربسته بالت
  • دوربین مداربسته اسپید دام
  • دوربین مداربسته پینهول
  • دوربین مداربسته زوم
  • دوربین مداربسته PTZ
  • دوربین مداربسته مکعبی
  • دوربین مداربسته ریگولار
  • دوربین مداربسته دید در شب
  • دوربین مداربسته حرارتی
  • http://pasakgroup.com

دوربین مداربسته

تاریخچه

دوربین های مدار بسته معمولا برای نظارت بر اماکن داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرند و بسته به شرایط محیط انواع مختلفی دارند.اولین دوربین مدار بسته در سال 1942 توسط ارتش آلمان برای نظارت بر چگونگی شلیک موشک V2 در ایستگاه پرتاب این موشک نصب شد. حدود 7 سال بعد در آمریکا سیستم های مدار بسته تجاری به بازار آمد با نام Vericon و جالب توجه است که استفاده از این دوربین ها نیازی به مجوز دولتی نداشته است.

اولین دوربین‌های تحت شبکه در سال ۱۹۹۶ توسط شرکت "Axis" با استفاده از پایه نرم‌افزاری لینوکس (Linux) تولید شد، این دوربین‌ها براساس استانداردهای HTTP و RTSP طراحی گردیده بود و از استانداردهای IP و شبکه برای ارسال تصاویر در قالب اطلاعات (Data) استفاده می‌کرد.[۱]

استفاده از دوربین‌های تحت شبکه به علت بالا رفتن قابلیت‌های آنها نسبت به گذشته روز به روز درحال افزایش است.

دوربین مداربسته آنالوگ بالت دید در شب CN-7611HS کمپیون

نام گذاری دوربین مداربسته

نام گذاری دوربین‌های مداربسته قاعده مشخصی را پیروی نمی‌کند و بیشتر بر اساس شکل ظاهری دوربین‌ها، نوع کاربری و بعضا نام اختصاصی یک کارخانه است (مانند دوربین مکعبی یا ریگولار که نام گذاری کارخانه کمدکس است). از اینرو در بحث دوربین‌های مداربسته نام‌هایی چون: دام، باکس، جعبه‌ای، صنعتی، بالت، استوانه‌ای، فشنگی، تفنگی، مینیاتوری، پین هول و... .

انواع دوربین مداربسته

انواع دوربین‌های مداربسته بر اساس نام گذاری معمول بیین دست اندرکاران سیستم مداربسته، تولید کننده‌ها و نصاب‌ها به شرح ذیل می‌باشد.

  • دوربین مداربسته دام
  • دوربین مداربسته باکس
  • دوربین مداربسته بالت
  • دوربین مداربسته اسپید دام
  • دوربین مداربسته پینهول
  • دوربین مداربسته زوم
  • دوربین مداربسته PTZ
  • دوربین مداربسته مکعبی
  • دوربین مداربسته ریگولار
  • دوربین مداربسته دید در شب
  • دوربین مداربسته حرارتی
  • http://pasakgroup.com