آموزش ابزار الکترونیک دیجیتال: موبایل، دوربین، شبکه، کامپیوتر

آموزش ابزار الکترونیک دیجیتال: موبایل، دوربین، شبکه، کامپیوتر

آموزش تجهیزات دیجیتال و الکترونیک: شبکه کامپیوتری، ویپ، لینک وایرلس، دوربین مدار بسته، پنل خورشیدی، فیبر نوری، تجهیزات سیسکو، درب و کرکره برقی اتوماتیک
آموزش ابزار الکترونیک دیجیتال: موبایل، دوربین، شبکه، کامپیوتر

آموزش ابزار الکترونیک دیجیتال: موبایل، دوربین، شبکه، کامپیوتر

آموزش تجهیزات دیجیتال و الکترونیک: شبکه کامپیوتری، ویپ، لینک وایرلس، دوربین مدار بسته، پنل خورشیدی، فیبر نوری، تجهیزات سیسکو، درب و کرکره برقی اتوماتیک

یو پی اس

یو پی اس UPS : پخش و فروش انواع یو پی اس آماده تحویل و انواع یو پی اس های سفارشی توان بالا

یو پی اس: قیمت خرید یو پی اس - قیمت خرید UPS - قیمت UPS

پخش، فروش و لیست قیمت خرید انواع یو پی اس UPS ، اینورتر، کابینت باتری، استابلایزر، استبلایزر و شارژر. یو پی اس دوربین مداربسته و برق اضطراری برای تجهیزات الکتریکی حساس و آنلاین از قبیل سرور، کامپیوتر و سیستمهای حفاظتی و نظارتی

یو پی اس

یو پی اس UPS

یو پی اس یک منبع تغذیه الکترونیکی است که وظیفه اصلی آن ، تامین بدون وقفه ی توان مورد نیاز بار مصرفی می‌باشد ، این سیستم بین برق شهر و دستگاه مصرف کننده قرار گرفته علاوه بر تثبیت و تنظیم برق شبکه مانع از نفوذ نویز و اختلالات شبکه به تجهیزات حساس مصرف کننده می‌گردد . همچنین یو پی اس به عنوان منبع توان بدون وقفه با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری، برق مورد نیاز تجهیزات مصرف کننده را تامین می نماید.

انواع یو پی اس UPS ها

یو پی اس UPS ها به عنوان منبع تغذیه بدون وقفه (منبع تغذیه سوئیچینگ) (Uninterruptible Power Supply) دارای انواع زیر می‌باشند:

  • یو پی اس آنلاین On-line UPS

  • یو پی اس آفلاین Off-line UPS

  • یو پی اس لاین اینتراکتیو Line Interactive UPS

  • Passive Standby UPS

  • Double Coversion UPS

ژنراتور و موتور برق

ژنراتور برق و موتور برق قیمت خرید ژنراتور گازسوز گازی دیزلی موتور برق بنزینی

ژنراتور برق و موتور برق قیمت خرید ژنراتور گازسوز گازی دیزلی موتور برق بنزینی

ژنراتور پر قدرت, قیمت ژنراتور, قیمت ژنراتور برق, ژنراتور کاترپیلار, دیزل ژنراتور کاترپیلار, قیمت ژنراتور کاترپیلار, قیمت دیزل ژنراتور کاترپیلار, قیمت ژنراتور دیزلی, قیمت ژنراتور بنزینی, قیمت ژنراتور گازوئیلی, قیمت دیزل ژنراتور, قیمت ژنراتور گازی, قیمت ژنراتور گازسوز, قیمت موتور برق, قیمت موتور برق کوچک, موتور برق بی صدا

ژنراتور برق و موتور برق: پخش، فروش و لیست قیمت خرید دیزل ژنراتور برق گازی گازسوز، بنزینی و گازوئیلی؛ موتور برق کوچک بی صدا با سوخت گاز شهری تک فاز و سه فاز

ژنراتور

ژنراتور برق

دیزل ژنراتور

موتور برق

پخش، فروش و لیست قیمت خرید انواع ژنراتور و موتور برق: موتور برق کوچک و بی صدا، موتور برق بنزینی، دیزلی، گازوئیلی و گازسوز، و موتور برق تک فاز و برق سه فاز.

ژنراتور برق و موتور برق از تجهیزات تولید انرژی برق می‌باشند. از این تجهیزات معمولا برای تولید انرژی برق در سیستم های برق اضطراری استفاده می‌شود. هر چند که امروزه یکی از سیاست های وزارت نیرو، سرمایه گذاری بر تولید کنندگان خورد انرژی برق می‌باشد که به تولید انرژی برق از طروق مختلف (دیزل ژنراتور، ژنراتور برق گازسوز، سیستم انرژی خورشیدی، سیستم انرژی برق بادی، سیستم انرژی برق آبی) و تزریق انرژی برق تولید شده به خطوط انتقال برق کشور می‌باشد.

انواع ژنراتورها:

ژنراتور دیزلی

ژنراتور گازوئیلی

ژنراتور بنزینی

موتوربرق چیست؟

موتور برق یکی دیگر از محصولات مولد برق است و به لحاظ کارایی همچون دیزل ژنراتور عمل می نماید ، اما در مقیاس بسیار کوچک تر ، کارخانجات تولید ژنراتور و دیزل ژنرتور برای تنوع دادن به محصولات خود و برآورده کردن نیاز مشتری این وسیله را تولید و به بازار جهانی عرضه می کنند و با توجه به مصرف بسیار بالای این محصول کارخانجات تولید کننده بسیاری در سراسر جهان وجود دارند که قادر به تولید انواع موتور برق با مشخصات فنی متفاوت و با یکدیگر به رقابت می پردازند . زمانی که کاربر به این دستگاه نیاز دارد که در محلی که وجود انرژی برق ضروری است ، اما متاسفانه برق شهری موجود نباشد مانند کوه , باغ و صحرا و یا برای مصارفی که ثابت نباشد .

انواع موتور برق

موتور برق بنزینی

موتور برق دیزلی

موتور برق گازسوز

موتور برق تک فاز

موتور برق سه فاز

موتوربرق گاز سوز

یکی دیگر از انواع موتور برق های موجود در بازار,موتور برق گازی است که با تولید این نوع محصول توانست جایگاه خوبی در این صنعت ایفا کند.مصرف این نوع موتور برق باعث کاهش آلایندگی در هوا میشود که به گوشه ای از آن اشاره می کنیم,صرفه جویی اقتصادی از نظر مصرف سوخت,کاهش هزینه پرداختی نسبت به هزینه برق شهری,دسترسی بسیار آسان به گاز شهری,سهولت استفاده و نگهداری آسان,ایمنی بالا و حذف خطرات نگهداری بنزین و دود ناشی از سوخت بنزین,25 درصد افزایش دوام و طول عمر دستگاه نسبت به نوع بنزینی

موتور برق بنزینی

یکی از عمده ترین موتور برق ها,موتور برق بنزینی نام دارد که سوختش از نوع بنزین است,این نوع محصول به دلیل تولید گاز های دی اکسید کربن واکسید های کربن باید معمولا در فضاهایی باز استفاده شود چون موجب خفگی می‌شود اما مناسب برای کارکردن طولانی مدت.با استحکام بالا و با دوام می‌باشند.اجزای تشکیل دهنده موتور برق:موتور:این بخش تامین کننده اصلی انرژی مکانیکی دستگاه را برعهده دارد,سیستم سوخت:دارای باک می‌باشد که سوخت اصلی موتوربرق را تامین میکند,سیستم تامین کننده ولتاژ:تنظیم مقدار ولتاژ خروجی از موتور برق و برق رسانی به وسیله مورد نظر و تبدیل جریان برق AC به DC و بالعکس را بر عهده دارد.سیستم روغن کاری:اجزا و قطعات مکانیکی موتوربرق با کارکردن طولانی در روز موجب سائیدگی اجزای این بخش می‌شوند که با سیستم روغنکاری این مشکل به حداقل ممکن می رسد و کار این بخش را عهده است.گروه بازرگانی سوری الکتریک دارای کادر مجرب فروش و خدمات پس از فروش جهت ارائه انواع مختلف قیمت موتور برق سه فاز و قیمت موتور برق تکفاز آماده همکاری با شما مصرف کنندگان و همکاران محترم در عرصه این صنعت می‌باشد .

مودم و دانگل سیمکارتی

مودم 4G یا مودم 3G و دانگل 4G یا دانگل 3G تجهیزاتی سیم کارت خور هستند که دارای اسلات سیمکارت بر روی خود می‌باشند. دانگل های 4G و 3G از ظاهری شبیه فلش یو اس بی برخوردارند و با اتصال به پورت یو اس بی لپ تاپ یا کامپیوتر قادر به دریافت اینترنت سیمکارتی 4G یا 3G از خط موبایل سیمکارت داخل دانگل می‌باشند. این دانگل ها پس از دریافت اینترنت نسل سوم یا اینترنت نسل چهارم خطوط موبایل رایتل یا ایرانسل یا همراه اول ، با استفاده از سیستم نرم افزاری خود که بر روی لپ تاپ نصب شده است، اینترنت 4G ایرانسل (با استفاده از سیمکارت 4 جی ایرانسل)، اینترنت 3G رایتل (با استفاده از سیمکارت های دیتا و غیر دیتای رایتل) یا اینترنت 4.5G (با استفاده از سیمکارت های USIM نسل چهارم همراه اول) ، را با لپ تاپ یا کامپیوتر به اشتراک میگذارند. انواع مودم 4G ایرانسل یا مودم 3G همراه اول و یا رایتل نیازی به اتصال به پورت یو اس بی لپ تاپ یا کامپیوتر ندارند و به تنهایی و با استفاده از سیم کارت 4G یا 3G قادر به دریافت اینترنت سیمکارتی موبایل و اشتراک آن از طریق وای فای (مودم وای فای 4G همراه جیبی و مودم وای فای 3G جیبی) و یا از طریق پورت شبکه LAN (مودم 4G با پورت LAN - مودم 3G با پورت لن) ، می‌باشند.

مشخصات و قیمت مودم 4G همراه جیبی و مودم 3G وای فای سیمکارتی با پورت LAN و بدون پورت لن - مودم 4G و مودم 3G ، و دانگل 4G و دانگل 3G : مشخصات فنی و قیمت خرید انواع مودم 4G همراه جیبی وایرلس و مودم 3G وای فای سیمکارتی با پورت LAN و یا بدون پورت لن جهت استفاده از اینترنت 4G بی سیم ایرانسل و اینترنت 3G رایتل؛ فروش انواع دانگل 3G و دانگل 4G یو اس بی سیم کارت خور با قابلیت ارسال پیامک

مودم 4G 3G دانگل 4G 3G همراه جیبی وای فای

مودم همراه وای فای 4G 3G و رومیزی ؛ دانگل یو اس بی 4G 3G همراه جیبی

مودم 4G 3G و دانگل 4G 3G : مشخصات و قیمت مودم 4G همراه جیبی و مودم 3G وای فای سیمکارتی

- بررسی مشخصات و قیمت خرید اینترنتی انواع مودم 4G همراه وای فای با پورت LAN و دانگل 4G جیبی وایرلس بدون پورت لن

- فروش آنلاین انواع مودم 3G وای فای جیبی و دانگل 3G همراه سیم کارت خور بی سیم (با پورت LAN و یا بدون پورت لن) و (با قابلیت ارسال پیامک و هات اسپات)

در این بخش از فروشگاه اینترنتی پاساک انواع تجهیزات لازم برای دریافت و به اشتراک گذاری اینترنت 4G و اینترنت 3G ارائه شده توسط اپراتورهای همراه کشور (رایتل، ایرانسل و همچنین همراه اول) به همراه قیمت های ویژه برای خرید اینترنتی ارائه شده‌اند.

برای خرید هر یک از مودم های 4G و 3G و همچنین دانگل های یو اس بی 4G و 3G تنها کافیست در سایت ثبت نموده و پس از پرداخت اینترنتی وجه محصولات مورد نظرتان به صورت پستی کالای خریداری شده خود را در اسرع وقت تحویل بگیرید.

اینترنت 4G و اینترنت 3G چیست؟

4G مخفف Fourth Generation و 3G مخفف Third Generation به معنی نسل چهارم و نسل سوم می‌باشند.

از کلمه 3G و 4G برای تکنولوژی های مخابراتی وایرلس موبایل استفاده می‌شود.

به مودم های سیم کارت خور که قابلیت اتصال به شبکه های مخابراتی 3G و 4G را دارند، مودم 3G و مودم 4G گفته میشود.

دانگل 3G و دانگل 4G مدل های یو اس بی USB مودم های مذکور می‌باشند، و اکثرا فاقد باتری هستند.

تکنولوژی مخابراتی 3G چیست؟

تکنولوژی 3G به نسل سوم شبکه های مخابراتی تلفن همراه اشاره دارد.

تکنولوژی 3G استاندارد بین المللی ارتباطات مخابراتی است.

در شبکه های ارتباطی 3G ، شبکه مخابراتی سرویس هایی با حداقل سرعت 200 کیلو بیت در ثانیه را به مشترکین خود ارائه میدهند.

این تکنولوژی با بهبودهایی که داشته می تواند تا چند مگابیت در ثانیه را هم پشتیبانی کند.

با چنین سرعتی، ارائه بسیاری از خدمات از جمله مکالمه تحت شبکه (ویپ)، اینترنت وایرلس پر سرعت موبایل، تماس های تصویری و تلویزیون های موبایلی توسط اپراتورها و سایر شرکت بر روی خطوط 3G مخابراتی امکان پذیر شده است.

شبکه 3G برای اولین بار در سال 1998 معرفی گردید و به مرور زمان با بهبودهایی به نسل 3.5G و 3.75G ارتقا یافت.

نهایتا در سال 2008 تکنولوژی مخابراتی موبایل 4G معرفی گردید که نسبت به طرح اولیه شبکه 3G از بهبودهایی بسیار اساسی برخوردار بود.

تکنولوژی مخابراتی 4G چیست؟

تکنولوژی 4G به نسل چهارم شبکه های مخابراتی تلفن همراه اشاره دارد.

تکنولوژی 4G استاندارد بین المللی ارتباطات مخابراتی است.

بر اساس استاندارد بین المللی، شبکه های ارتباطی 4G برای شرایط پر تحرک (قطارها و ماشین ها) سرعت انتقال داده تا 100 مگا بیت در ثانیه و در وضعیت شهری (کاربرهای بدون حرکت و یا با سرعت حرکت پائین) سرعت انتقال داده تا یک گیگابیت در ثانیه باید داشته باشند.

امروزه سرویس های 4G ارائه شده توسط شبکه های مخابراتی از سرعت های بسیار پائین تری نسبت به نرخ بیت ذکر شده در استاندارد 4G برخوردارند. با این وجود،

با نرخ انتقال داده امروزی، باز هم، ارائه بسیاری از خدمات از جمله مکالمه تحت شبکه (ویپ)، اینترنت همراه پر سرعت موبایل، تماس های تصویری، تلویزیون های HD موبایلی و تلویزیون های سه بعدی شبکه های همراه، ویدئو کنفرانس و بازی های اینترنتی و تحت شبکه اچ دی و سه بعدی توسط اپراتورها و سایر شرکت ها بر روی خطوط 4G مخابراتی امکان پذیر شده است.

شبکه 4G برای اولین بار در سال های 2007 و 2009 با دو استاندارد تجاری سازی شده ی وایمکس و نسخه اولیه استاندارد LTE در دو کشور کره و نروژ به صورت تجاری به بازار ارائه گردید.

در آغاز تنها مودم های وایرلس یو اس بی (Wireless USB Modems) قابلیت اتصال به شبکه های 4g را داشتند.

با ورود گوشی های موبایل هوشمند وایمکسی طی سال 2010 و موبایل های هوشمند با شبکه ارتباطی LTE طی در سال 2011 امکان استفاده از این شبکه های مخابراتی در تلفن های موبایل نیز به وجود آمد.

باید توجه داشت که همچنان دو استاندارد وایمکس و LTE در کشورها و قاره های مختلف استفاده میشوند.

موبایل های تولید شده مخصوص مناطق جغرافیایی خاص ممکن است با شبکه های مخابراتی منطقه یا کشورهای دیگر سازگار نباشند.

استاندارد 4G مورد استفاده در شبکه های مخابراتی ایران و بسیاری از کشورهای اروپائی و آمریکایی، از نوع 4G LTE می‌باشد.

مودم 3G و مودم 4G | دانگل 3G و دانگل 4G

معرفی و دلایل کاربرد

انواع دانگل USB و مودم همراه 4G و 3G با وجود تلفن های موبایل هوشمند، باز هم کاربردهای فراوانی دارند.

از انواع مودم 4G دارای وای فای و مودم 3G وایرلس با نام MiFi هم یاد می‌شود.

کلمه MiFi مخفف Mobile WiFi می‌باشد.

دلایل کاربرد این تجهیزات:

1) استفاده سازمانی، تجاری و اداری

- در مناطقی که خطوط تلفن ثابت وجود ندارد، استفاده از این تجهیزات به عنوان بستر اینترنت و همچنین بستر مکالمات تحت شبکه ادارات و سازمان ها و کارخانجات مقرون به صرفه ترین راهکار می‌باشد.

- با ارزان تر شدن این تجهیزات، ارزان تر شدن اینترنت همراه 3G و اینترنت همراه 4G ، از یک سو ، و بالا رفتن سرعت اینترنت شبکه های همراه این تجهیزات جایگزینی بسیار مناسبی برای خطوط ADSL و E1 ادارات و سازمان ها می‌باشند.

2) کاربردهای شخصی و اشتراکی خصوصی:

امروزه اکثر گوشی های تلفن همراه مجهز به تکنولوژی Hotspot برای اشتراک گذاری اینترنت 3G و اینترنت 4G هستند.

از اینترنت اشتراکی میتوان توسط گوشی های موبایل اطرافیان، تبلت ها، لپ تاپ ها و کامپیوترهای مجهز به کارت شبکه وایرلس، استفاده نمود. ولی،

استفاده از هات اسپات خیلی سریع شارژ باتری موبایل را کاهش میدهد.

افراد نیاز دارند تا موبایل خود را همراه خود داشته باشند، و در صورت رفتن شخصی که اینترنت به اشتراک گذاشته، بقیه تجهیزات دسترسی به اینترنت نخواهند داشت.

انواع مودم 4G و مودم 3G از طول عمر شارژ دهی باتری بالاتری برخوردارند.

مودم ها و دانگل های 3G و 4G از سرعت ارتباط و اتصال بالاتری به شبکه 4G و 3G برخوردارند.

پهنای باند شبکه وایرلس و نرخ بیت شبکه وای قای آنها معمولا خیلی بالاتر از تلفن های هوشمند می‌باشد.

افراد و تجهیزات بیشتری میتوانند به این مودم ها و دانگل های وایرلس متصل شوند.

برخی از این مودم ها از باتری های قدرتمندی برای استفاده به عنوان پاور بانک برخوردارند.

از نظر تنظیمات شبکه بی سیم موبایل و شبکه وای قای هات اسپات محلی، مودم ها و دانگل ها از قابلیت ها و امکانات خیلی بیشتری نسبت به تلفن های هوشمند برخوردارند.

تمامی این برتری ها و مزایا، در کنار بسیاری از امکانات دیگر، انواع مودم 3G و 4G و دانگل های یو اس بی 3G و 4G را به محصولاتی بسیار جذاب برای هر شخص و سازمانی تبدیل نموده اند.

برخی از قابلیت های ممکن در انواع مودم 4G 3G و دانگل 4G 3G

مجهز بودن برخی از این مودم ها به پورت LAN (پورت لن) برای اتصال شبکه سیمی با استفاده از کابل CAT5 و CAT6 به مودم 3G یا 4G .

پشتیبانی از کارت حافظه و استفاده از این تجهیزات به عنوان حافظه فلش USB و یا به عنوان حافظه اشتراکی موبایل.

قابلیت استفاده به عنوان پاور بانک در مدل های پاور بانکی مجهز به باتری های بزرگ و قدرتمند.

مجهز بودن به باتری با توان بالا و مدت زمان شارژ دهی زیاد در اکثر مدل های مودم 4G 3G .

قابلیت اشتراک گذاری اینترنت وایرلس بین تعداد تجهیزات زیاد (معمولا تا 10 سیستم).

سرعت انتقال داده بالا بر روی شبکه وای فای Hotspot (تا 150Mbps و بالاتر).

مجهز بودن به صفحه نمایش رنگی در برخی از مدل ها.

اندازه و ابعاد کوچک در مدل های جیبی همراه.

قدرت بالا در مدل های رومیزی نسبتا بزرگتر.

قابلیت ارسال و دریافت پیامک.

و بسیاری از امکانات دیگر که در مدل ها و مارک های مختلف وجود دارد.

قیمت مودم 4G / قیمت مودم 3G / خرید دانگل 4G و خرید دانگل 3G

انواع مودم همراه جیبی و دانگل یو اس بی با مارک های زیر در این بخش ارائه شده است.

برای خرید هر یک ازین محصولات کافیست ابتدا ثبت نام نموده و پس از پرداخت آنلاین وجه کالا، آن را به صورت پستی و در اسرع وقت دریافت نمائید.

انواع برندها، مارکها و مدل های مودم های ارائه شده در فروشگاه:

در این بخش لیستی از بهترین مودم 4g و دانگل های 3G و 4G آورده شده است.

مودم 4G Huawei (مودم 4G هواوی)، مودم 4G DLINK (مودم 4G دی لینک)، مودم 4G TPLINK (مودم 4G تی پی لینک)،

مودم 4G ZTE ، مودم 4G ASUS (مودم 4G ایسوس)، مودم 4G STC ، مودم 3G DLINK ، مودم 3G ایسوس، مودم 3G اپل

مودم 3G توربو چیپ ، انواع مودم 4G رومیزی ، انواع مودم 3G کوچک جیبی ، انواع مودم یو اس پی، مودم پرتابل 3G و 4G

انواع مودم همراه جی اس ام ، مودم همراه برای لب تاب و آیپد، مودم پرتابل جیبی، مودم قابل حمل 4G ، مودم 3G WiFi

انواع Modem 4G ، انواع مودم 3G ارزان قیمت ، مودم 3G اندروید ، انواع مودم های 4G دی لینک ، مودم 3G برای لپ تاپ

مودم 3G با پورت شبکه ، انواع مودم روتر 3G ، مودم 3G برای تبلت، مودم 3G دارای WiFi ، مودم 3G HSDPA و

انواع مودم وایرلس 3G و حراجی ارزان قیمت مودم 3G و قیمت مودم 4G برای اینترنت ایرانسل رایتل و همراه اول



مطالب آموزشی، برنامه، نرم افزار نصب و کانفیگ مودم های 3G و 4G

کلیه مطالب آموزشی مودم های 4G همراه با نرم افزارها، فریمورها و آموزش تنظیمات و کانفیگ از طریق منوی "دانلودهای پاساک" در دسترس شما می‌باشد.

انواع دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته - دوربین مدار بسته ارزان قیمت : دوربین مداربسته چیست و لیست قیمت انواع دوربین مدار بسته خانگی و صنعتی به همراه معرفی جامع انواع دوربین مداربسته با لیست قیمت دوربین مدار بسته خانگی حرفه ای و لیست قیمت دوربین مدار بسته ارزان خانگی . در این بخش به معرفی جامع انواع دوربین مداربسته به همراه لیست قیمت دوربین های مداربسته صنعتی و تجاری گران قیمت و حرفه ای پرداخته می‌شود. کاربردها ، مشخصات فنی دوربین های ارزان خانگی و لیست قیمت انواع دوربین های حرفه ای برای سیستم های نظارتی مداربسته موارد در برگیرنده این بخش می‌باشند. انواع دوربین مدار بسته به صورت لیست در ابتدای همین صفحه آورده شده است. برای ورود به لیست هر یک از آنها بر روی لینک مربوطه کلیک نمائید تا به مشخصات و لیست قیمت آنها دسترسی پیدا کنید.

دوربین مدار بسته | دوربین مداربسته و قیمت انواع دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته : تصویری از انواع دوربین مداربسته شامل دوربین های فیش آی، دام، بولت، مینی دام، اسپید دام، باکس، وریفوکال، زوم، وایرلس، خانگی

انواع دوربین مدار بسته ارزان قیمت به همراه لیست قیمت انواع دوربین مدار بسته خانگی و صنعتی

دوربین مدار بسته سیر تکامل خود را در این چند دهه بر روی لبه مرزهای دانش و تکنولوژی ادامه داده است. در گذشته انواع دوربین مداربسته گران قیمت برای استفاده صنعتی و حرفه ای در بازار ارائه میشد. با پیشرفت تکنولوژی و ورود تولید کنندگان چینی به بازار دوربین های مداربسته ، انواع دوربین مدار بسته ارزان قیمت برای استفاده های خانگی و صنعتی به بازار روانه شد. لیست قیمت انواع دوربین مدار بسته خانگی و صنعتی در صفحات فروشگاه اینترنتی ما در دسترس عموم می‌باشند.

سیستم های دوربین مداربسته توسط گروه پاساک به شیوه ای نوین معرفی و ارائه شده‌اند. پاساک گروپ مرجع تخصصی فروش دوربین های امنیتی و مرکز خرید دوربین های حفاظتی در ایران می‌باشد و پیشرو در ارائه لیست قیمت انواع دوربین مدار بسته و فروش انواع دوربین مدار بسته خانگی ارزان قیمت و سیستم های دوربین مدار بسته صنعتی گرانقیمت با کاربری نظارت تجاری، شهری و صنعتی می‌باشد.

دوربین مدار بسته چیست ؟

دوربین مدار بسته چیست ؟ دوربین مداربسته همانگونه که از نامش پیداست، سیستمی جهت فیلمبرداری با استفاده از دوربین می‌باشد با این تفاوت که بر خلاف دوربین های فیلمبرداری و عکاسی معمولی که برای ثبت وقایع در یک بازه کوتاه مدت و بر روی حافظه محلی موجود بر روی خود دوربین استفاده می‌شوند، دوربین های مدار بسته برای ثبت وقایع در بازه بینهایت و به صورت 24/7 (بیست و چهار ساعته در هفت روز هفته) و بر روی حافظه های عظیم و با قابلیت کنترل و نظارت از راه دور، طراحی شده‌اند.

از دوربین های مداربسته در بازار و صنعت ایران با نام های دوربین مدار بسته تلویزیونی، دوربین حفاظتی، دوربین امنیتی و دوربین نظارتی یاد می‌شود. دوربین مدار بسته یا سیستم تلویزیونی مداربسته معادل انگلیسی CCTV / Closed Circuit TV می‌باشد و به مجموعه ای از تجهیزات الکترونیکی و دیجیتال اطلاق می‌شود که وظیفه تصویر برداری، انتقال تصویر، ذخیره سازی تصاویر فیلمبرداری شده، و نهایتا پردازش و مدیریت تصاویر ضبط شده را بر عهده دارند. برای اولین بار در دهه 40 و 60 میلادی، طی جنگ جهانی اول، در آلمان و آمریکا از این سیستم ها استفاده شده است.

سیستم های امروزی دوربین مدار بسته از ابزاری ساده، اختصاصی و تک منظوره به ابزاری پیشرفته و عمومی ارتقا یافته‌اند و با کاهش هزینه های تکنولوژی های پیشرفته و راهیابی شبکه های کامپیوتری در منازل و صنایع به همراه مباحث هوشمندسازی ساختمان ها، سیستم های دوربین مدار بسته با تکنولوژی های پیشرفته و سازگار با سایر تجهیزات خانگی و صنعتی راهی بازار شده‌اند.

انواع دوربین مداربسته صنعتی و معرفی اجمالی انواع دوربین مدار بسته خانگی

دوربین های مداربسته توسط تولید کنندگان و با مارک های مختلف و مدل های متنوع و کیفیت های متفاوت برای کاربردهای گوناگون به بازار ارائه میشوند. همانند تمامی اجناس و کالاهای موجود در بازار، تجهیزات مداربسته نیز از کیفیت و قیمت های متنوعی بسته به کمپانی تولید کننده و کشور صادر کننده برخوردارند. دوربین های مدار بسته با توجه به پارامترهای مختلف دسته بندی میگردند.

یکی از پارامترهای دسته بندی انواع دوربین مدار بسته، مدل، ظاهر و کاربرد آنها می‌باشد. با مطالعه مطالب این بخش و مشاهده محصولات هر یک از دسته بندی های آورده شده، به طور کامل با انواع دوربین مدار بسته آشنایی کامل پیدا کرده و قادر به انتخاب بهترین نوع و بهترین مارک دوربین مداربسته مورد نیاز خودتان خواهید بود، البته، انتخاب یک سیستم مناسب وابستگی بسیار زیاد به بوجه در نظر گرفته شده برای سیستم، شرایط محیطی و کاربری محیط مورد نظارت، و نهایتا اهداف و کاربری های مد نظر از نصب سیستم مداربسته دارد.

پس از انتخاب نوع سیستم نوبت به انتخاب نوع و مدل تک تک دوربین ها بر اساس موقعیت فیزیکی نصب و نوع کاربری آنها میرسد. در این بخش از طراحی سیستم نظارت تصویری، مصرف کننده نهائی (مشتری) کمترین دخالت را میتواند داشته باشد و تنها باید هدف از نصب دوربین در موقعیت مورد نظر و میزان کیفیت تصویر درخواستی در طول روز و شب را در اختیار پیمانکار بگذارد تا تیم طراحی پیمانکار مناسب ترین گزینه ها را بر اساس شرایط محیطی و درخواست مشتری انتخاب نمایند. با این توصیفات برخی از اطلاعات مورد نیاز شما برای آشنایی با نحوه انتخاب نوع و مدل تجهیزات مدار بسته در ادامه آورده شده است.

انواع دوربین مدار بسته - معرفی کامل دوربین های صنعتی و لیست قیمت انواع دوربین مدار بسته خانگی

انواع دوربین مدار بسته مصرفی در پروژه های دوربین مدار بسته با توجه به شرایط محیط نصب، بوجه در نظر گرفته شده، اهداف و کاربری های مد نظر از سیستم مدار بسته متفاوت خواهد بود. دسته بندی های انواع دوربین به صورت زیر می‌باشند:

انواع دوربین مدار بسته بر اساس تکنولوژی

دوربین های آنالوگ ، دوربین های اچ دی ، و دوربین های تحت شبکه - این سه دسته به ترتیب پیشرفته تر و گران تر می‌باشند و با یک بوجه خیلی کم تنها سیستم های آنالوگ، با یک بوجه متوسط سیستم های اچ دی مبتنی بر کابل RG59 (یعنی سیستم های AHD و توربو اچ دی و HD-SDI, HD-CVI, HD-TVI) و با یک بوجه نسبتا مناسب میتوان سیستم دوربین مدار بسته را بر اساس دوربین های اچ دی تحت شبکه طراحی و پیاده سازی نمود.

انواع دوربین مدار بسته از نظر سایز

(دوربین های بزرگ معمولی، انواع دوربین کوچک ، انواع دوربین مخفی ، انواع دوربین ریز مینیاتوری) - دوربین مداربسته مینی اسپید دام و دوربین مداربسته مینیاتوری، از انواع دوربین مدار بسته می‌باشند که بیشتر دارای کاربرد برای محیط های ایندور داخلی هستند. کوچک بودن این دوربین ‎ها چندید دلیل دارد که در بخش مربوط به هر کدام از این انواع دوربین مدار بسته به دلایل آن خواهیم پرداخت.

انواع دوربین های مدار بسته از نظر امکان اتصال به وای فای یا شبکه های مخابراتی

دوربین های با سیم ، انواع دوربین بیسیم ، دوربین وایرلس ، دوربین وای فای ، دوربین سیم کارت خور، دوربین مداربسته سیم کارت خور

انواع دوربین های مداربسته از نظر ظاهر، مشخصات فنی و کاربری

از دیدگاه ظاهر، مدل و کاربرد نیز انواع دوربین های دام ، بولت ، اسپید دام ، باکس ، کیوب ، وری فوکال ، زوم دار ، و فیش آی (چشم ماهی) در بازار موجود می‌باشند.

پارامترهای بسیار مهم برای یک موقعیت فیزیکی نصب دوربین مدار بسته عبارتند از :

موقعیت داخلی (ایندور - در فضای مسقف)

موقعیت خارجی (اوتدور - در فضای سر باز)

نوع، منبع و شدت نور تابشی در محیط نصب دوربین

میزان تغییر شدت نور به صورت لحظه ای و در طول شبانه روز

فاصله و اندازه اشیاء مورد نظارت در محیط نصب دوربین

میزان تحرک اشیاء در محیط

علاوه بر این پارامترها موارد دیگری نیز در انتخاب دقیق نوع و مدل دوربین موثر می‌باشند که در مطالب زیر به آنها پرداخته شده است.

انواع دوربین مدار بسته برای محیط های داخلی ایندور

در چنین محیط هایی معمولا از آب و باران و گرد و خاک و نور مستقیم آفتاب خبری نیست و از آنجایی که از سقف کوتاهی برخوردارند و از نظر زیبایی نیز باید اصول دکوراسیون رعایت گردند، میتوان با انواع دوربین مدار بسته از قبیل دام پلاستیکی، مکان مورد نظر را تحت پوشش قرار داد. در صورت وجود بوجه بیشتر برای انجام پروژه دوربین مدار بسته به جای دوربین های پلاستیکی، دوربین های دام فلزی پیشنهاد بهتری می‌باشند. نوع دیگری از انواع دوربین مدار بسته به نام دوربین مداربسته کیوب نیز وجود دارد که برای کاربردهای ایندور مناسب تر و شکیلتر می‌باشند.

انواع دوربین های مداربسته برای محیط های ایندور با مشکلات تابش نور

بسیاری از امکان داخلی مانند اتاق های یک دفتر کار و یا محدوده داخلی یک مغازه یا فروشگاه که اطراف آن را پنجره ها و درب های شیشه ای احاطه نموده است و نور آفتاب به داخل محیط به صورت مستقیم می تابد و خود محیط از نور کمتری نسبت به محیط خارجی برخوردار است؛ دوربین های دام معمولی پلاستیکی یا فلزی پیشنهاد نمی‌گردد. برای چنین محیط هایی، انواع دوربین مداربسته با تکنولوژی های سازگاری نوری وجود دارد که قادر به فیلتر کردن نور محیط برای دستیابی به بهترین تصویر می‌باشند.

یکی از این تکنولوژی ها، تکنولوژی WDR یا Wide Dynamic Range می‌باشد، این تکنولوژی قادر به فیلتر نور شدید تابیده شده از پشت اجسام برای داشتن تصویری واضح از اجسام و اشخاص داخل می‌باشد. از اینرو برای محیط های داخلی ایندور، در صورتیکه قرار است دوربین مدار بسته از داخل رو به خارج (رو به شیشه یا پنجره) جایگذاری شود، انواع دوربین مداربسته دام با تکنولوژی WDR گزینه های پیشنهادی می‌باشند.

انواع دوربین مداربسته برای محیط های ایندور داخلی با حساسیت بالا

در برخی از اماکن مانند طلا فروشی های و یا بخش دخل و صندوق فروشگاه ها حساسیت بیشتری وجود دارد و از آنجایی که سر و کار با اجسام ریز مانند پول و یا سکه و یا قطعه طلا و یا هر چیزی با ارزش می‌باشد؛ دیگر انواع دوربین های حفاظتی دام در این موارد کاربرد ندارند. برای چنین شرایطی دوربین های باکس یا دوربین های صنعتی لنز خور گزینه های بسیار مناسبی می‌باشند.

انواع دوربین مداربسته باکس با توجه به قابلیت نصب لنز بر روی آنها توانایی تنظیم وضوح تصویر بر روی یک منظقه خاص و یا یکسری از اشیاء و کالاها را دارند. بسته به فاصله و اندازه جسم مورد نظر می توان از لنزهای مختلف برای مجهز کردن دوربین های باکس استفاده نمود. یکی از بیشترین اماکنی که دوربین مداربسته صنعتی باکس لنز خور در آنها کاربرد دارند، بانک های می‌باشند. از آنجایی که در بانک ها باجه های زیادی برای پرداخت و دریافت پول وجود دارد. دوربین های باکس بهترین گزینه برای چنین اماکنی می‌باشند.

انواع دوربین های مداربسته برای محیط های ایندور داخلی با حساسیت بالا و نیاز به قابلیت دید در شب

دوربین های باکس قابیلت دید در شب ندارند، دلیل آن هم در این است که معمولا بانک ها و طلافروشی ها و فروشگاه ها به هنگام شب و تاریکی خالی از افراد می‌باشند و عبور و مروری در این محیط ها وجود ندارد. از اینرو محافظت از این محیط ها به هنگام تاریکی شب با استفاده از سیستم های حفاظتی و دزدگیرهای اماکن صورت میگیرد. به هر دلیل ممکن است محیطی از حساسیت بالا برخوردار باشد و یا مساحت محیط بزرگ باشد و دوربین های معمولی قادر به پوشش چنین محیطی نباشند (مانند یک سالن بزرگ، یا یک سوله بزرگ)، در چنین شرایطی انواع دوربین وری فوکال برای نظارت بر چنین محیط هایی مناسب می‌باشند.

دوربین وری فوکال یک نوع مستقل از انواع دوربین مدار بسته نیست، بلکه یک قابلیت می‌باشد که امکان پیاده سازی آن بر روی انواع دوربین مدار بسته از قبیل دوربین های دام و بولت وجود دارد. یک دوربین های دام وری فوکال دید در شب، مانند یک دوربین مدار بسته باکس از لنز متغییر برخوردار است، ولی این لنز بر روی خود دوربین سوار است و قابلیت تعویض و یا تغیر آن وجود ندارد. همچنین یک دوربین های دام وری فوکال معمولا از نوع دید در شب می‌باشد. از اینرو برای محیط های تاریک و با نور کم مفید است.

انواع دوربین برای محیط های داخلی ایندور با تعداد دوربین کم

یکی از انواع دوربین مدار بسته که به تازگی به بازار راه یافته است دوربین فیش آی (فیش آی یا دوربین چشم ماهی یا دوربین Fisheye یا دوربین 360 درجه) می‌باشد. با استفاده از یک دوربین فیش آی می توان یک محیط ایندور داخلی بزرگ را تنها با یک دوربین پوشش داد. این نوع دوربین از انواع دوربین مدار بسته پیشرفته می‌باشد. این دوربین ها از لنز مخصوصی برخوردارند که بسیار واید می‌باشد و قابلیت پوشش یک فضای بزرگ را فراهم می آورد. این نوع از دوربین معمولا گرانقیمت می‌باشند، دلیل گرانی این نوع دوربین مدار بسته به خاطر این است که معمولا دوربین‎های مداربسته چشم ماهی از نوع دوربین های تحت شبکه می‌باشند و لنز آنها از تکلنولوژی پیشرفته برخوردار است.

انواع دوربین مدار بسته برای محیط های خارجی اوتدور

در محیط های خارجی اوتدور معمولا باد و باران گرد و خاک و نور مستقیم آفتاب اجازه استفاده از هر نوعی دوربینی را به شما نمیدهد. برای محیط های اوتدور خارجی دوربین های دام فلزی قابل استفاده می‌باشند. ولی دوربین مدار بسته مخصوص محیط های خارجی معمولا دوربین بولت (دوربین بالت یا دوربین صنعتی دید در شب) می‌باشد. این نوع دوربین فلزی بوده و معمولا از نوع آی دار IP65 و IP66 می‌باشند که بدین معنی است که ضد آب و ضد آفتاب هستند. این نوع دوربین قابلیت نصب بر روی دیوار و همچنین پایه های مخصوص را دارد و نوع وری فوکال آن برای محیط های اوتدور بزرگ مناسب است.

انواع دوربین مداربسته برای محیط های خارجی اوتدور وسیع و بزرگ

برای محیط های اوتدور وسیع که مسطح و بدون مانع باشند اگر بخواهید از دوربین های معمولی استفاده کنید نیاز به تعداد زیادی دوربین مدار بسته و همچنین حجم زیادی از کابل و تجهیزات می‌باشد. از اینرو دوربین اسپید دام (دوربین گردان یا دوربین PTZ) برای چنین محیط هایی طراحی و تولید می گردند. دوربین های اسپید دام قابلیت چرخش به طرفین و حرکت عمودی رو به بالا و پائین را دارند. همچنین این دوربین ها مجهز به یک لنز متغیر موتور دار می‌باشند که قابلیت دوربین زوم و فوکوس اتوماتیک را دارد.

انواع دوربین مدار بسته برای محیط های متحرک و وسایل نقلیه

وسایل نقلیه مانند خودرو، ماشین، اتوبوس، قطار، هواپیما و مترو از تکان ها و لرزش های شدیدی برخوردارند، از اینرو استفاده از تجهیزات مداربسته معمولی در چنین محیط هایی امکان پذیر و منطقی نمی‌باشد. دوربین های موبایل دام (دوربین های داخل خودرو، دوربین های داخل ماشین، دوربین مدار بسته قطار و دوربین مداربسته مترو) ، از انواع دوربین مدار بسته قابل استفاده در چنین محیط هایی می‌باشند.

انواع دوربین مدار بسته بر اساس کشور و شرکت تولید کننده - برندهای دوربین مدار بسته و بهترین مارک دوربین مداربسته

برندها و مارک های بسیار گوناگونی برای تجهیزات مداربسته در بازار موجود می‌باشند. بسیاری از این برندها چینی درجه دو و درجه سه می‌باشند و تنها تعداد اندکی مارک تجهیزات نظارتی در بازار موجود می‌باشد که از نظر طول عمر، کیفیت، گارانتی، خدمات پس از فروش، و پشتیبانی از خوب می‌باشند. برای مشاهده لیست بهترین مارک دوربین مداربسته به بخش برندهای دوربین مدار بسته مراجعه فرمائید.

اجزای سیستم دوربین مدار بسته و فرآیند کار یک سیستم مداربسته

در هر سیستمی از دوربین های مدار بسته مجموعه دوربین ها، دستگاه ضبط تصاویر (تجهیزات نمایش، ذخیره سازی و مدیریت تصاویر)، سیستم انتقال تصویر ، به همراه سایر تجهیزات جانبی مدار بسته و لوازم جانبی مدار بسته اجزای سیستم مداربسته را تشکیل میدهند.

اجزای تشکیل دهنده دوربین مدار بسته

دوربین های مدار بسته معمولا دارای چهار بخش اصلی می‌باشند:

کیس یا کاور دوربین

دو نوع کیس دوربین موجود است.

در نوع اول، مستقیما بردهای دوربین داخل کیس قرار میگیرند.

در نوع دوم که مخصوص دوربین های صنعتی می‌باشد، خود دوربین داخل کیس یا کاور قرار میگیرد.

برد اصلی دوربین که به آن برد PCB دوربین نیز می گویند

بر روی برد PCB دوربین ، قطعاتی از قبیل سنسور حساس به نور (از نوع CCD و یا CMOS و یا DIS و یا HDIS)، آی سی ها و قطعات الکترونیکی پردازش تصویر (DSP) و همچنین قطعات تبدیل و انتقال تصویر پردازش شده بر روی مدیای خروجی (کابل RG59 و یا کابل شبکه) می‌باشند.

برد دید در شب دوربین که به آن برد IR دوربین دید در شب نیز میگویند

در دوربین های دید در شب، یک برد جداگانه (برد IR) که دارای یک سنسور حساس به شدت نور و تعدادی LED مادون قرمز می‌باشد که وظیفه تابش نور مادون قرمز در صورت پائین آمدن لوکس نور دریافتی توسط سنسور حساس به شدت نور (تاریک شدن محیط) را بر عهده دارد.

لنز دوربین

لنزها یا ثابت یا وری فوکال هستند ؛ یا آنالوگ و یا مگا پیکسلی می‌باشند ؛ یا نصب شده داخل خود دوربین می‌باشند و یا به صورت جدا بر روی دوربین نصب می‌شوند.

نحوه عملکرد یک سیستم دوربین مداربسته

1) فیلمبرداری ویدئویی یا عکس برداری تصاویر توسط حداقل یک دوربین

2) انتقال تصویر از دوربین به سیستم نمایش یا ذخیره سازی تصاویر دوربین مدار بسته

3) پردازش تصاویر توسط سیستم و ذخیره سازی آنها بر روی هارد دیسک سیستم نظارتی

4) خروجی تصاویر از دستگاه ضبط دوربین مدار بسته یا سرور ذخیره ساز تصاویر به یک نمایشگر

کاربرد دوربین های مدار بسته

به طور کلی می توان کلیه کاربردهای سیستم های دوربین های مدار بسته را در موارد زیر خلاصه نمود.

حفاظت، حراست، ایمنی، پیشگیری از جرم و جنایت و نقض قوانین

کنترل، مدیریت و نظارت بر اماکن / فعالیت‌ها / فرآیندها

کاربرد در صنایع و تکنولوژی های مختلف

آموزش و تحقیقات

موارد استفاده از دوربین های مداربسته

دوربین های مداربسته برای منازل (لیست قیمت دوربین مدار بسته خانگی)

انواع دوربین های مداربسته فروشگاهی

دوربین های حفاظتی برای مجتمع های مسکونی

دوربین های مجتمع های تفریحی و ورزشی

دوربین های حفاظتی و نظارتی در ورزشگاه ها

دوربین های ورزشی پیشرفته استادیوم ها

دوربین های ورزشی رم خور همراه

دوربین های ثبت چهره کنترل تردد افراد

دوربین های ثبت پلاک کنترل تردد پارکینگ خودرو

دوربین های پلاک خوان کنترل تردد پارکینگ خودرو

سایر موارد استفاده از دوربین های مدار بسته

دوربین های مدار بسته حفاظتی پارکینگ ها

انواع دوربین های پلاک خوان ثبت تخلفات رانندگی

دوربین های راهنمائی و رانندگی ثبت سرعت غیر مجاز

دوربین های سیستم نظارت شهری و پایش تصویر

کاربرد دوربین های نظارتی و دوربین های حفاظتی در صنایع و کاخانجات

دوربین های مداربسته با کاربری نظامی و انتظامی و دوربین جاسوسی اظلاعاتی

دوربین های نظارتی محیط زیست و جنگل بانی

دوربین های صنایع دفاعی و موشکی

تجهیزات و مصحولات نظارتی و حفاظتی نیروگاه ها

خدمات نظارت تصویری گروه پاساک

برخی از خدمات گروه پاساک در زمینه سیستم های نظارت تصویری و دوربین های مداربسته عبارتند از:

فروش بهترین مارک دوربین مداربسته با ارزان ترین قیمت

فروش بهترین برندهای دوربین مداربسته توسط گروه پاساک با ارزان ترین قیمت صورت می پذیرد تا مشتریان از رضایت کامل برخوردار شوند.

بررسی مشخصات فنی تجهیزات مدار بسته

فروشگاه اینترنتی پاساک مرجع تخصصی جهت بررسی مشخصات انواع دوربین مداربسته و دستگاه ضبط تصاویر دوربین مداربسته در ایران می‌باشد. با مراجعه به صفحه مربوط به هر یک از محصولات می توانید به بررسی مشخصات فنی آنها بپردازید.

مقایسه دوربین ها و تجهیزات مداربسته

یکی از امکانات مناسب در نظر گرفته شده برای محصولات موجود در وب سایت، امکان مقایسه مشخصات و امکانات محصولات می‌باشد. از این گزینه برای انتخاب مارک و مدل تجهیزات مورد نیاز خود استفاده نمائید.

دسترسی به قیمت انواع دوربین مدار بسته و لیست قیمت دوربین مداربسته خانگی و صنعتی

قیمت های ارائه شده در سایت پاساک برای دوربین های امنیتی قیمت مصرف کننده می‌باشند. همکاران فروشنده و نصاب سیستم های مداربسته برای اطلاع از قیمت های همکاری و دریافت تخفیف و لیست قیمت دوربین مداربسته همکاری حتما باید با شماره های شرکت تماس گرفته و نسبت به معرفی دقیق خود اقدام نمایند.

برخورداری از مشاوره فنی خرید تجهیزات مدار بسته

علاه بر توضیحات ارائه شده برای هر یک از مارک ها و مدل های محصولات نظارتی، شما میتوانید با تماس تلفنی با شماره 09124150046 از مشاوره فنی و تخصصی جهت انتخاب و خرید کالای مورد نیاز خود اقدام فرمائید. خواهشمند است برای دریافت اطلاعات فنی و مشاوره نصب و تعمیر اجناس خریداری شده از سایت ها و یا فروشگاه های دیگر به هیچ وجه با این شماره و یا سایر شماره های شرکت تماس نگیرید و سئوالات خود را از فروشگاهی که کالاهای خود را از آنجا خریداری نموده اید بپرسید.

خرید آنلاین انواع دوربین و کلیه تجهیزات مداربسته و دریافت پستی و یا باربری تجهیزات در اسرع وقت

خرید محصولات از فروشگاه اینترنتی دوربین مدار بسته پاساک به دو صورت اینترنتی و همچنین تلفنی امکان پذیر می‌باشد. در صورت خرید اینترنتی ، کالای خریداری شده در اسرع وقت از طریق پست پیشتاز برای شما ارسال میگردد. برای دریافت کالای خود از طریق باربری و یا تیپاکس باید به صورت تلفنی با فروشگاه هماهنگ نمائید. همچنین برای کالاهای با حجم بالا فقط ارسال از طریق تیپاکس و باربری و به صورت کرایه پس پرداخت امکان پذیر می‌باشد.

آموزش نصب دوربین های مدار بسته

یکی از خدمات گروه پاساک آموزش نصب دوربین های مدار بسته می‌باشد. آموزش های مربوطه به صورت دوره های آموزش عملی و همچنین مطالب آموزشی و فایل های آموزشی ارائه شده است.

برای ثبت نام در دوره های آموزشی باید با تلفن های شرکت تماس حاصل فرمائید و درخواست خود را به صورت تلفنی ثبت نمائید. همچنین برای دسترسی به آموزش نصب دوربین مداربسته و آموزش انتقال تصویر روی موبایل و سایر آموزش های مربوطه به بخش دانلود و همچنین سایت security.pasakgroup.com و همچنین pasakgroup.com/blog مراجعه فرمائید.

آموزش کانفیگ تجهیزات مداربسته

برای کلیه تجهیزات آنالوگ و اچ دی نیاز به کانفیگ دوربین ها ندارید و تنها کانفیگ دستگاه ضبط کافی می‌باشد، ولی برای دوربین های تحت شبکه حتما باید دوربین ها، دستگاه ضبط و تجهیزات شبکه کانفیگ شوند.

راهنمای خرید دوربین مدار بسته

کلمات کلیدی و لینک‌های مفید این بخش در ادامه آورده شده است. مطالب مرتبط و دلخواه خودتان را از طریق لینک‌های درج شده پیگیری نمائید.

مودم سیم کارتی

مودم 4G یا مودم 3G و دانگل 4G یا دانگل 3G تجهیزاتی سیم کارت خور هستند که دارای اسلات سیمکارت بر روی خود می‌باشند. دانگل های 4G و 3G از ظاهری شبیه فلش یو اس بی برخوردارند و با اتصال به پورت یو اس بی لپ تاپ یا کامپیوتر قادر به دریافت اینترنت سیمکارتی 4G یا 3G از خط موبایل سیمکارت داخل دانگل می‌باشند. این دانگل ها پس از دریافت اینترنت نسل سوم یا اینترنت نسل چهارم خطوط موبایل رایتل یا ایرانسل یا همراه اول ، با استفاده از سیستم نرم افزاری خود که بر روی لپ تاپ نصب شده است، اینترنت 4G ایرانسل (با استفاده از سیمکارت 4 جی ایرانسل)، اینترنت 3G رایتل (با استفاده از سیمکارت های دیتا و غیر دیتای رایتل) یا اینترنت 4.5G (با استفاده از سیمکارت های USIM نسل چهارم همراه اول) ، را با لپ تاپ یا کامپیوتر به اشتراک میگذارند. انواع مودم 4G ایرانسل یا مودم 3G همراه اول و یا رایتل نیازی به اتصال به پورت یو اس بی لپ تاپ یا کامپیوتر ندارند و به تنهایی و با استفاده از سیم کارت 4G یا 3G قادر به دریافت اینترنت سیمکارتی موبایل و اشتراک آن از طریق وای فای (مودم وای فای 4G همراه جیبی و مودم وای فای 3G جیبی) و یا از طریق پورت شبکه LAN (مودم 4G با پورت LAN - مودم 3G با پورت لن) ، می‌باشند.

مشخصات و قیمت مودم 4G همراه جیبی و مودم 3G وای فای سیمکارتی با پورت LAN و بدون پورت لن - مودم 4G و مودم 3G ، و دانگل 4G و دانگل 3G : مشخصات فنی و قیمت خرید انواع مودم 4G همراه جیبی وایرلس و مودم 3G وای فای سیمکارتی با پورت LAN و یا بدون پورت لن جهت استفاده از اینترنت 4G بی سیم ایرانسل و اینترنت 3G رایتل؛ فروش انواع دانگل 3G و دانگل 4G یو اس بی سیم کارت خور با قابلیت ارسال پیامک

مودم 4G 3G دانگل 4G 3G همراه جیبی وای فای

مودم همراه وای فای 4G 3G و رومیزی ؛ دانگل یو اس بی 4G 3G همراه جیبی

مودم 4G 3G و دانگل 4G 3G : مشخصات و قیمت مودم 4G همراه جیبی و مودم 3G وای فای سیمکارتی

- بررسی مشخصات و قیمت خرید اینترنتی انواع مودم 4G همراه وای فای با پورت LAN و دانگل 4G جیبی وایرلس بدون پورت لن

- فروش آنلاین انواع مودم 3G وای فای جیبی و دانگل 3G همراه سیم کارت خور بی سیم (با پورت LAN و یا بدون پورت لن) و (با قابلیت ارسال پیامک و هات اسپات)

در این بخش از فروشگاه اینترنتی پاساک انواع تجهیزات لازم برای دریافت و به اشتراک گذاری اینترنت 4G و اینترنت 3G ارائه شده توسط اپراتورهای همراه کشور (رایتل، ایرانسل و همچنین همراه اول) به همراه قیمت های ویژه برای خرید اینترنتی ارائه شده‌اند.

برای خرید هر یک از مودم های 4G و 3G و همچنین دانگل های یو اس بی 4G و 3G تنها کافیست در سایت ثبت نموده و پس از پرداخت اینترنتی وجه محصولات مورد نظرتان به صورت پستی کالای خریداری شده خود را در اسرع وقت تحویل بگیرید.

اینترنت 4G و اینترنت 3G چیست؟

4G مخفف Fourth Generation و 3G مخفف Third Generation به معنی نسل چهارم و نسل سوم می‌باشند.

از کلمه 3G و 4G برای تکنولوژی های مخابراتی وایرلس موبایل استفاده می‌شود.

به مودم های سیم کارت خور که قابلیت اتصال به شبکه های مخابراتی 3G و 4G را دارند، مودم 3G و مودم 4G گفته میشود.

دانگل 3G و دانگل 4G مدل های یو اس بی USB مودم های مذکور می‌باشند، و اکثرا فاقد باتری هستند.

تکنولوژی مخابراتی 3G چیست؟

تکنولوژی 3G به نسل سوم شبکه های مخابراتی تلفن همراه اشاره دارد.

تکنولوژی 3G استاندارد بین المللی ارتباطات مخابراتی است.

در شبکه های ارتباطی 3G ، شبکه مخابراتی سرویس هایی با حداقل سرعت 200 کیلو بیت در ثانیه را به مشترکین خود ارائه میدهند.

این تکنولوژی با بهبودهایی که داشته می تواند تا چند مگابیت در ثانیه را هم پشتیبانی کند.

با چنین سرعتی، ارائه بسیاری از خدمات از جمله مکالمه تحت شبکه (ویپ)، اینترنت وایرلس پر سرعت موبایل، تماس های تصویری و تلویزیون های موبایلی توسط اپراتورها و سایر شرکت بر روی خطوط 3G مخابراتی امکان پذیر شده است.

شبکه 3G برای اولین بار در سال 1998 معرفی گردید و به مرور زمان با بهبودهایی به نسل 3.5G و 3.75G ارتقا یافت.

نهایتا در سال 2008 تکنولوژی مخابراتی موبایل 4G معرفی گردید که نسبت به طرح اولیه شبکه 3G از بهبودهایی بسیار اساسی برخوردار بود.

تکنولوژی مخابراتی 4G چیست؟

تکنولوژی 4G به نسل چهارم شبکه های مخابراتی تلفن همراه اشاره دارد.

تکنولوژی 4G استاندارد بین المللی ارتباطات مخابراتی است.

بر اساس استاندارد بین المللی، شبکه های ارتباطی 4G برای شرایط پر تحرک (قطارها و ماشین ها) سرعت انتقال داده تا 100 مگا بیت در ثانیه و در وضعیت شهری (کاربرهای بدون حرکت و یا با سرعت حرکت پائین) سرعت انتقال داده تا یک گیگابیت در ثانیه باید داشته باشند.

امروزه سرویس های 4G ارائه شده توسط شبکه های مخابراتی از سرعت های بسیار پائین تری نسبت به نرخ بیت ذکر شده در استاندارد 4G برخوردارند. با این وجود،

با نرخ انتقال داده امروزی، باز هم، ارائه بسیاری از خدمات از جمله مکالمه تحت شبکه (ویپ)، اینترنت همراه پر سرعت موبایل، تماس های تصویری، تلویزیون های HD موبایلی و تلویزیون های سه بعدی شبکه های همراه، ویدئو کنفرانس و بازی های اینترنتی و تحت شبکه اچ دی و سه بعدی توسط اپراتورها و سایر شرکت ها بر روی خطوط 4G مخابراتی امکان پذیر شده است.

شبکه 4G برای اولین بار در سال های 2007 و 2009 با دو استاندارد تجاری سازی شده ی وایمکس و نسخه اولیه استاندارد LTE در دو کشور کره و نروژ به صورت تجاری به بازار ارائه گردید.

در آغاز تنها مودم های وایرلس یو اس بی (Wireless USB Modems) قابلیت اتصال به شبکه های 4g را داشتند.

با ورود گوشی های موبایل هوشمند وایمکسی طی سال 2010 و موبایل های هوشمند با شبکه ارتباطی LTE طی در سال 2011 امکان استفاده از این شبکه های مخابراتی در تلفن های موبایل نیز به وجود آمد.

باید توجه داشت که همچنان دو استاندارد وایمکس و LTE در کشورها و قاره های مختلف استفاده میشوند.

موبایل های تولید شده مخصوص مناطق جغرافیایی خاص ممکن است با شبکه های مخابراتی منطقه یا کشورهای دیگر سازگار نباشند.

استاندارد 4G مورد استفاده در شبکه های مخابراتی ایران و بسیاری از کشورهای اروپائی و آمریکایی، از نوع 4G LTE می‌باشد.

مودم 3G و مودم 4G | دانگل 3G و دانگل 4G

معرفی و دلایل کاربرد

انواع دانگل USB و مودم همراه 4G و 3G با وجود تلفن های موبایل هوشمند، باز هم کاربردهای فراوانی دارند.

از انواع مودم 4G دارای وای فای و مودم 3G وایرلس با نام MiFi هم یاد می‌شود.

کلمه MiFi مخفف Mobile WiFi می‌باشد.

دلایل کاربرد این تجهیزات:

1) استفاده سازمانی، تجاری و اداری

- در مناطقی که خطوط تلفن ثابت وجود ندارد، استفاده از این تجهیزات به عنوان بستر اینترنت و همچنین بستر مکالمات تحت شبکه ادارات و سازمان ها و کارخانجات مقرون به صرفه ترین راهکار می‌باشد.

- با ارزان تر شدن این تجهیزات، ارزان تر شدن اینترنت همراه 3G و اینترنت همراه 4G ، از یک سو ، و بالا رفتن سرعت اینترنت شبکه های همراه این تجهیزات جایگزینی بسیار مناسبی برای خطوط ADSL و E1 ادارات و سازمان ها می‌باشند.

2) کاربردهای شخصی و اشتراکی خصوصی:

امروزه اکثر گوشی های تلفن همراه مجهز به تکنولوژی Hotspot برای اشتراک گذاری اینترنت 3G و اینترنت 4G هستند.

از اینترنت اشتراکی میتوان توسط گوشی های موبایل اطرافیان، تبلت ها، لپ تاپ ها و کامپیوترهای مجهز به کارت شبکه وایرلس، استفاده نمود. ولی،

استفاده از هات اسپات خیلی سریع شارژ باتری موبایل را کاهش میدهد.

افراد نیاز دارند تا موبایل خود را همراه خود داشته باشند، و در صورت رفتن شخصی که اینترنت به اشتراک گذاشته، بقیه تجهیزات دسترسی به اینترنت نخواهند داشت.

انواع مودم 4G و مودم 3G از طول عمر شارژ دهی باتری بالاتری برخوردارند.

مودم ها و دانگل های 3G و 4G از سرعت ارتباط و اتصال بالاتری به شبکه 4G و 3G برخوردارند.

پهنای باند شبکه وایرلس و نرخ بیت شبکه وای قای آنها معمولا خیلی بالاتر از تلفن های هوشمند می‌باشد.

افراد و تجهیزات بیشتری میتوانند به این مودم ها و دانگل های وایرلس متصل شوند.

برخی از این مودم ها از باتری های قدرتمندی برای استفاده به عنوان پاور بانک برخوردارند.

از نظر تنظیمات شبکه بی سیم موبایل و شبکه وای قای هات اسپات محلی، مودم ها و دانگل ها از قابلیت ها و امکانات خیلی بیشتری نسبت به تلفن های هوشمند برخوردارند.

تمامی این برتری ها و مزایا، در کنار بسیاری از امکانات دیگر، انواع مودم 3G و 4G و دانگل های یو اس بی 3G و 4G را به محصولاتی بسیار جذاب برای هر شخص و سازمانی تبدیل نموده اند.

برخی از قابلیت های ممکن در انواع مودم 4G 3G و دانگل 4G 3G

مجهز بودن برخی از این مودم ها به پورت LAN (پورت لن) برای اتصال شبکه سیمی با استفاده از کابل CAT5 و CAT6 به مودم 3G یا 4G .

پشتیبانی از کارت حافظه و استفاده از این تجهیزات به عنوان حافظه فلش USB و یا به عنوان حافظه اشتراکی موبایل.

قابلیت استفاده به عنوان پاور بانک در مدل های پاور بانکی مجهز به باتری های بزرگ و قدرتمند.

مجهز بودن به باتری با توان بالا و مدت زمان شارژ دهی زیاد در اکثر مدل های مودم 4G 3G .

قابلیت اشتراک گذاری اینترنت وایرلس بین تعداد تجهیزات زیاد (معمولا تا 10 سیستم).

سرعت انتقال داده بالا بر روی شبکه وای فای Hotspot (تا 150Mbps و بالاتر).

مجهز بودن به صفحه نمایش رنگی در برخی از مدل ها.

اندازه و ابعاد کوچک در مدل های جیبی همراه.

قدرت بالا در مدل های رومیزی نسبتا بزرگتر.

قابلیت ارسال و دریافت پیامک.

و بسیاری از امکانات دیگر که در مدل ها و مارک های مختلف وجود دارد.

قیمت مودم 4G / قیمت مودم 3G / خرید دانگل 4G و خرید دانگل 3G

انواع مودم همراه جیبی و دانگل یو اس بی با مارک های زیر در این بخش ارائه شده است.

برای خرید هر یک ازین محصولات کافیست ابتدا ثبت نام نموده و پس از پرداخت آنلاین وجه کالا، آن را به صورت پستی و در اسرع وقت دریافت نمائید.

انواع برندها، مارکها و مدل های مودم های ارائه شده در فروشگاه:

در این بخش لیستی از بهترین مودم 4g و دانگل های 3G و 4G آورده شده است.

مودم 4G Huawei (مودم 4G هواوی)، مودم 4G DLINK (مودم 4G دی لینک)، مودم 4G TPLINK (مودم 4G تی پی لینک)،

مودم 4G ZTE ، مودم 4G ASUS (مودم 4G ایسوس)، مودم 4G STC ، مودم 3G DLINK ، مودم 3G ایسوس، مودم 3G اپل

مودم 3G توربو چیپ ، انواع مودم 4G رومیزی ، انواع مودم 3G کوچک جیبی ، انواع مودم یو اس پی، مودم پرتابل 3G و 4G

انواع مودم همراه جی اس ام ، مودم همراه برای لب تاب و آیپد، مودم پرتابل جیبی، مودم قابل حمل 4G ، مودم 3G WiFi

انواع Modem 4G ، انواع مودم 3G ارزان قیمت ، مودم 3G اندروید ، انواع مودم های 4G دی لینک ، مودم 3G برای لپ تاپ

مودم 3G با پورت شبکه ، انواع مودم روتر 3G ، مودم 3G برای تبلت، مودم 3G دارای WiFi ، مودم 3G HSDPA و

انواع مودم وایرلس 3G و حراجی ارزان قیمت مودم 3G و قیمت مودم 4G برای اینترنت ایرانسل رایتل و همراه اول



مطالب آموزشی، برنامه، نرم افزار نصب و کانفیگ مودم های 3G و 4G

کلیه مطالب آموزشی مودم های 4G همراه با نرم افزارها، فریمورها و آموزش تنظیمات و کانفیگ از طریق منوی "دانلودهای پاساک" در دسترس شما می‌باشد.

برق اضطراری

برق اضطراری چیست ؟ دستگاه برق اضطراری UPS و سیستم مولد برق دیزل ژنراتور دو منبع اصلی برای دستگاه برق اضطراری خانگی ، سیستم برق اضطراری بیمارستان و سیستم برق پشتیبان صنعتی و تجاری می‌باشند. بطور کلی سیستم برق اضطراری ساختمان به مجموعه ای از تجهیزات، دستگاه ها و سیستم های سخت افزاری و گاها نرم افزاری گفته میشود که در شرایط بحرانی (به هنگام قطعی برق و یا نواسانات شدید برقی) به عنوان سیستم پشتیبان برق شهری مورد استفاده قرار میگیرند. قیمت دستگاه برق اضطراری خانگی و قیمت برق اضطراری UPS در همین بخش در دسترس شما می‌باشد.

سیستم برق اضطراری ساختمان دارای انواع مختلفی از قبیل برق اضطراری UPS ، برق اضطراری خورشیدی و بادی و برق اضطراری دیزل ژنراتور می‌باشد. در گذشته استفاده از چنین سیستم هایی تنها در مراکز با اهمیت از قبیل بیمارستان ها ، دیتاسنترها ، اماکن نظامی مهم ، و ساختمان های با درجه اهمیت بالا رایج بود. با پیشرفت تکنولوژی و ارزان شدن سیستم های مورد نیاز و فراگیر شدن تجهیزات انرژی خورشیدی، استفاده از این سیستم ها در تمامی اماکن فراگیر شده است.

گروه پاساک فعال در زمینه واردات ، تولید و پخش انواع تجهیزات تولید ، انتقال و ذخیره سازی انرژی برق می‌باشد. در کنار فروش تجهیزات سیستم های برق پشتیبان و نیروگاه های کوچک و بزرگ تولید برق خانگی و صنعتی، اجرای پروژه های برق پشتیبان در سطح خانگی، تجاری، صنعتی و نیروگاهی از جمله فعالیت‌های گروه پاساک می‌باشند.

جهت خرید تجهیزات برق اضطراری برای منزل و خرید دستگاه برق اضطراری بیمارستان و اماکن تجاری و اداری و صنعتی جهت تولید و ذخیره سازی انرژی برق 220 ولت و 12 ولت با شماره تلفن های ما تماس حاصل فرمائید.

برق اضطراری خانگی و برق اضطراری UPS | برق اضطراری چیست و قیمت برق اضطراری UPS

برق اضطراری چیست ؟

سیستم برق اضطراری ساختمان نوعی سیستم برق پشتیبان است که در زمان بحران و یا وقتی که سیستم برق معمولی از کار میافتد برای تامین انرژی برق مورد استفاده قرار میگیرد.

تجهیزات برق اضطراری شامل دیزل ژنراتورها، یو پی اس UPS ، سلول های خورشیدی، تجهیزات انرژی خورشیدی (پنل خورشیدی و شارژ کنترلر)، و دستگاه های دیگر می‌باشد.

از انواع مختلف مولد برق اضطراری در طیف گسترده ای از مراکز مانند خانه های مسکونی، آسانسورها، دوربین های مداربسته، تجهیزات نظارت تصویری و سیستم های حفاطتی و امنیتی، بیمارستان ها، آزمایشگاه های علمی، مراکز داده و دیتا سنترها، تجهیزات مخابراتی و همچنین در تجهیزات مدرن کشتی های نیروی دریایی استفاده میشود.

سیستم برق اضطراری خانگی و صنعتی چیست

سیستم برق اضطراری چیست ؟ یک سیستم برق پشتیبان منبع مستقل انرژی برق برای استفاده در سیستم های برقی مهم در زمان قطعی جریان برق عادی و یا نواسانات شدید برقی می‌باشد.

یک سیستم برق اضطراری در وضعیت آماده به کار (سیستم برق استند بای) میتواند شامل ژنراتور برق آماده به کار و یا مجموعه ای از باطری های ذخیره کننده انرژی برق و یا مواردی از این قبیل باشد.

سیستم های تولید و ذخیره برق پشتیبان برای جلوگیری از آسیب های مالی و جانی ناشی از قطعی جریان برق نرمال مورد استفاده قرار میگیرند.

موارد کاربرد دستگاه های برق اضطراری بسیار متنوع می‌باشد و از کاربری های ذخیره برق خانگی، سیستم ذخیره برق و دستگاه برق پشتیبان بیمارستانی گرفته تا کاربرد این تجهیزات در آزمایشگاه ها و دیتا سنترها، تجهیزات مخابراتی، کشتی ها و سایر کاربردهای خانگی ، تجاری، صنعتی و نظامی را در بر میگیرد.

سیستم های برق اضطراری میتوانند مبتنی بر ژنراتورهای برق آماده به کار، باتری ها و انواع یو پی اس با طول عمر بالا، انرژی های مکانیکی ذخیره شده و یا سلول های سوخت هیدروژنی باشند.

رایج ترین سیستم های تولید و ذخیره برق پشتیبان امروزی شامل برق اضطراری مبتنی بر ژنراتورهای دیزلی و ژنراتورهای گازی، یو پی اس ها و همچنین سیستم های برق تولیدی از انرژی خورشیدی می‌باشند.

سیستم های تولید، ذخیره سازی و انتقال انرژی برق و الکتریسیته

در این بخش به انواع سیستم های تولید انرژی برق ، دستگاه های ذخیره سازی برق و تجهیزات انتقال برق صنعتی فشار قوی، خانگی و تجاری پرداخته شده است.

سیستم های تولید ، انتقال و ذخیره انرژی برق

انرژی برق و الکتریسیته

انرژی برق امروزه جزو لاینفکی از زندگی انسان‌ها می‌باشد.

از حدود یکصد سال پیش که انرژی برق یا همان الکتریسیته توسط ادیسون کشف و در اختیار بشر قرار گرفت، جهش‌های بسیار گسترده‌ای در زندگی بشریت به وجود آورده است که در هزاران سال پیش یکصدم این پیشرفت‌ها نیز توسط انسان‌ها کسب نشده بود.

امروزه در لحظه لحظه زندگی خود بدون اینکه حتی ذره‌ای به دنیای بدون برق فکر کنیم (مگر لحظاتی که برق قطه شده باشد!!!)، از تمام ابزارها و وسایل برقی که با الکتریسیته به ارائه خدمات به انسان های میپردازند استفاده میکنیم، از تجهیزاتی که برای روشنایی استفاده میشوند تا تلویزیون و یخچال و گوشی های موبایل و تجهیزات سنگین صنعتی که همگی بدون استفاده از انرژی برق قادر به کار کردن نخواهند بود.

تکنولوژی های وابسته به صنایع تولید، ذخیره سازی و انتقال انرژی برق در یکصد سال پس از کشف انرژی الکتریکی برق از پیشرفت‌های بسیاری برخوردار بوده اند تا اینکه به این لحظه و در اختیار ما قرار گرفته‌اند.

در یک تعرف کلی، انرژی برق و همچنین سایر انواع انرژی، به خودی خود به وجود نمی آید، بلکه از تبدیل سایر انرژی ها، به انرژی برق دست مییابیم.

امروزه تکنولوژی های ساخت بشر، اجازه تبدیل هر نوع انرژی شناخته شده به انرژی برق را به ما میدهند.

انرژی هایی که از تبدیل آنها میتوان به انرژی برق دست یافت

1) انرژی ذخیره شده در سوخت های فسیلی (نفت و گاز و ذغال سنگ و چوب و ...)

2) انرژی حرکتی باد ، انرژی حرکتی آب ، انرژی جزر و مد دریا ، انرژی گرمایشی زمین

3) انرژی خورشیدی موجود در فوتون های نور

4) انرژی ناشی از شکافت هسته ای

5) انرژی ناشی از هم جوشی هسته ای

6) انرژی گرمایشی ناشی از فعل و انفعالات شیمیایی (تولید اسید سولفوریک و ...)

7) انرژی برق بدست آمده از فرآیندهای شیمیایی (فعل انفعالات شیمیایی باتری ها و ...)

7) انرژی ذخیره شده در گیاهان از طریق عملیات فوتو سنتز

8) انرژی های ناشی از فعالیت باکتری ها (تولید انرژی برق از کود حیوانی و ...)

انرژی های سبز و انرژی های پاک

انرژی سبز به انرژی برق حاصله از فرآیندهایی گفته میشود که بدون آلودگی و بدون تخریب محیط زیست به دست میآیند.

از نظر آلودگی و میزان تخریبه وارد بر محیط زیست، انرژی های فسیلی بدترین جایگاه را به خود اختصاص داده اند.

انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی هسته ای و سایر انرژی ها، در رده انرژی های سبز و انرژی های پاک به حساب می‌آیند.

دلیل مخالفت با انرژی برق هسته ای توسط فعالین محیط زیست و گروه های سبز با وجود پاک بودن نسبی این انرژی

انرژی هسته ای با وجود اینکه از لحاظ تولید گازهای گلخانه ای در رده انرژی های نوین پاک قرار میگیرد، ولی خود فرآیند شکافت هسته ای یا همجوشی هسته ای از خطرات محیط زیستی بسیار مخربی در صورت بروز مشکل در فرآیند شکافت یا همجوشی برخوردار است. از طرفی دیگر زباله های هسته ای و پسماندهای هسته ای، خود جزو آلوده کننده ترین مواد برای محیط زیست می‌باشند. از اینرو حامیان محیط زیست خواهان جایگزینی این نوع انرژی با انرژی های کم خطرتر و بی خطر می‌باشند.

راهکارهای تولید و ذخیره انرژی برق

تولید انرژی برق و ذخیره انرژی برق در سه سطح انجام میپذیرند:

تولید برق در اشل های صنعتی عظیم متصل به شبکه (Large Distributed On-Grid Power Generation)

تولید برق در اشل های صنعتی کارگاهی و کارخانه ای متصل به شبکه (Small Distributed On-Grid Power Generation)

تولید انرژی برق در اشل خانگی جدا از شبکه (Small Off-Grid Power Generation)

نیروگاه های عظیم تولید برق متصل به شبکه برق

نیروگاه های چند صد مگا واتی مبتنی بر توربین های عظیم بخار، جزو این دسته می‌باشند و بزرگین سهم از تولید انرژی برق کره زمین را بر عهده دارند.

بزرگترین این نیروگاه ها معمولا از سه نوع انرژی برای تولید برق استفاده مینمایند: انرژی های فسیلی (نیروگاه های فسیلی)، انرژی هسته ای (نیروگاه های هسته ای) و نیروگاه های آبی با استفاده از انرژی آب پشت سد

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، نمونه هایی از نیروگاه های چند صد مگا واتی با استفاده از انرژی خورشیدی نیز به لیست این نیروگاه های عظیم افزوده شده‌اند.

وظیفه این نیروگاه ها، فراهم آوردن انرژی برق شبکه های برق قاره ای، شبکه برق منطقه ای، شبکه برق کشوری و شبکه برق شهری می‌باشد.

نیروگاه های متوسط و کوچک متصل به شبکه برق

نیروگاه های کوچک، نیروگاه های صنعتی و نیروگاه های انرژی برق کارگاهی می‌باشند.

تولید این نیروگاه های کوچک و کارگاه های تولید برق بیشتر از چند ده مگا وات نمی‌باشد.

تعداد بسیار زیاد این نیروگاه ها از آنها به عنوان بخش مهمی از زنجیره تولید برق و توزیع برق ساخته است.

نیروگاه های مبتنی بر ژنراتورهای قدرتمند و توربین های با قدرت بالا و حجم متوسط، نیروگاه های برق خورشیدی، و نیروگاه های آبی و نیروگاه های بادی جزو این دسته از نیروگاه ها می‌باشند.

تولید برق خانگی و تولید برق صنعتی جدا از شبکه برق

در این سیستم های تولید برق، برق تولیدی در همان واحد تولیدی به مصرف میرسد.

در این روش از توربین ها و ژنراتورهای عظیم خبری نیست.

از توربین های بادی و توربین های آبی کوچک و متوسط ممکن استفاده کنند.

از ژنراتور های متوسط و ژنراتور های کوچک و موتورهای برق ممکن است استفاده کنند.

پنل های خورشیدی با گستردگی کم گزینه مناسبی برای این سیستم ها می‌باشند.

این سیستم ها معمولا مجهز به دستگاه برق اضطراری و یا انواع یو پی اس، برای ذخیره سازی انرژی برق تولیدی می‌باشند.

انواع باتری و پیل های شیمیایی در این بخش از زنجیره تولید و مصرف انرژی برق کاربرد دارند.

قیمت تجهیزات تولید ، ذخیره سازی و انتقال انرژی برق

گروه هلدینگ پاساک گروپ به ارائه تجهیزات و خدمات در بخش‌های مختلفی از قبیل دستگاه های برق اضطراری، انواع ژنراتور دیزلی و موتور برق گاز سوز، انواع باتری و یو پی اس، تجهیزات انرژی خورشیدی و برق سولار، پنل خورشیدی - صفحات فتوولتائیک، چراغ راهنمایی خورشیدی و تجهیزات انرژی بادی میپردازد.

برای دریافت قیمت تجهیزات تولید و ذخیره سازی انرژی برق با تلفن های شرکت تماس حاصل فرمائید.

قیمت برق اضطراری

هزینه یک سیستم برق پشتیبان خانگی یا تجاری بستگی به پارامترهای مختلفی از قبیل میزان توان مصرفی تجهیزات برقی مهم و ضروری در صورت قطعی برق، حداکثر تاخیر مورد قبول برای قرار گرفتن سیستم برق پشتیبان بر روی شبکه برق داخلی، حداکثر نوسانات الکتریکی قابل قبول در سیستم های مصرفی برقی حساس و مهم، و سایر پارامترها می‌باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه محاسبه قیمت دستگاه برق اضطراری خانگی و یا قیمت تجهیزات صنعتی تولید برق اضطراری تجاری و اداری با شماره تلفن‌های شرکت تماس بگیرید.